Fashion

How to wear: Crop Top

De crop top is dé trend van dit moment. Het buiktruitje is terug van weggeweest (Britney Spears was er in de jaren 90 al dol op) en er is bijna niemand meer die geen crop top in haar kledingkast heeft liggen. Een crop top is dus helemaal hip, maar veel mensen vinden het ook een gewaagde trend. De top moet goed gecombineerd zijn, anders zie je er al gauw 'te bloot' uit. Hoe moet je een crop top dan dragen? Lees het hier! 

Met de komst van de crop top zijn er vast veel meer meiden naar de sportschool gegaan ;-). Met het korte truitje laat je jouw buik goed zien en de meeste mensen vinden dit het mooist als de buik een beetje strak is.

Je zou dus denken dat de crop top niet voor iedereen is weggelegd. Maar je zal je daarin nog vergissen! Als je de crop top op de juist manier stijlt -op een manier die bij jouw lichaam past- dan kan iedereen wegkomen met het mode-item. 

Heb jij niet zo'n strakke buik als je zou willen, maar wil je toch een crop top aan? Draag dan een high waist broek of rok. Zo loop je niet in een blote buik en kun je toch een crop top aan.
Combineer je crop top met een colbertje, zo wordt de outfit meteen een stuk chiquer en bovendien voel je je niet meer zo bloot. 
Wil je er super fashionable uitzien? Kies dan voor een crop top met hoge hals. Dit is overigens niet aan te raden voor meiden met een grote boezem. 
Voor een nonchalante look combineer je de crop top met boyfriend jeans.
Oja, een bh is geen crop top! 

Rok 


Bron


Bron

Tip: een A-lijn rok past bij elk figuur en je taille lijkt er optisch veel smaller door. 

Lange rok


Bron


Bron

(High waisted) skinny jeans


Bron


Bron

Tip: combineer deze outfit met hoge hakken. Zo lijkt het net of je lange modellenbenen hebt. 

(High waisted) shorts


Bron


Bron

Tip: heb jij curves? Ga dan voor een korte broek met iets langere pijpen en zorg dat hij redelijk los zit. 

Matchy matchy


Bron


Bron

Tip: nude pumps zijn heel mooi bij een matchy matchy outfit. Het geheel is waarschijnlijk al heel druk en met een nudekleurige hak houd je het rustig en bovendien verlengt het optisch je benen.

Heb jij al een crop top in de kast? Hoe combineer jij 'm het liefst?

Bron: realbeauty, elle

LOVE dit artikel
17 meiden hebben deze blog geloved