Series & Films

The Hills: wat doen ze nu?

Lang voordat we Keeping Up With The Kardashians keken, waren we verslaafd aan de realityserie The Hills. Elke week volgden wij de levens van Lauren, Heidi, Audrina, Lo, Whitney en Kristin op de voet en we loved it! Stiekem missen wij The Hills nog iedere dag. Gelukkig zijn de meiden niet van de aardbodem verdwenen, want wij hebben even uitgezocht waar ze nu precies mee bezig zijn. Benieuwd? Lees dan snel verder. 


Bron

Lauren Conrad (27)

Lauren was absoluut dé ster van de serie en The Hills heeft het niet lang volgehouden zonder haar. Lauren -oftewel LC- is in 2013 nog steeds geen oud nieuws, wij schrijven zelfs nog regelmatig over haar. Ze heeft de beeldbuis verruild voor de computer, Lauren deelt namelijk al haar tips op het gebied van beauty, interieur, mode en eten op haar website laurenconrad.com. Verder heeft de blondine al drie boeken op haar naam staan, en heeft ze haar eigen kleding- en make-uplijn. Haar liefdesleven is ook ein-de-lijk drama free, ze heeft een serieuze relatie met William Tell, een gitarist.

Heidi Montag (26)

Heidi is wat je noemt uhhh... vergane glorie. Tijdens de serie heeft ze al haar vrienden verloren door de relatie met Spencer Pratt en na The Hills heeft ze talloze bezoekjes gebracht aan de plastisch chirurg. Heidi doet nog wanhopige pogingen om in de spotlight te blijven door mee te doen aan reality programma's als Celebrity Big Brother, Speidi: Scandal, Secrets and Surgery!. Nu is ze samen met Spencer te zien in Big Brother's Bit on the Side, waar ze zelfs seksend te zien zijn! Het lijkt tevergeefs, want de media besteden niet meer zoveel aandacht aan haar. Toch heeft ze nog 1,5 miljoen Twittervolgers die ze regelmatig een update geeft over haar leven. 

Audrina Patridge (28)

Audrina is ook meer op de achtergrond verdwenen na de realityserie.  In 2011 had ze nog haar eigen reality 'Audrina', maar daar zijn maar tien afleveringen van uitgezonden. Ze heeft nog in een paar onsuccesvolle films gespeeld en meegedaan met Dancing With The Stars, maar ze verdient haar geld nu vooral als bikinimodel. Audrina woont samen met haar hond Lady. 

Lo Bosworth (26)

Lauren's BFF Lo is na The Hills niet veel op televisie geweest, maar sinds dit jaar is ze weer voor de camera gaan staan! Ze heeft namelijk haar eigen YouTube-kanaal gelanceerd met tutorials over beauty en fashion. Ook heeft deze realityster een boek geschreven en ze heeft een blog. Mmm, eigenlijk doen Lauren en Lo precies hetzelfde! De blondine heeft Californië echter verruild voor een leven in New York. 

Whitney Port (28)

Whitney heeft een eigen serie overgehouden aan The Hills, namelijk The City. Deze serie is inmiddels ook gestopt. Sindsdien heeft ze een eigen kledinglijn met de naam Whitney Eve gelanceerd en later kreeg ze ook nog een eigen sieradenlijn. Onlangs opende ze een Magnum Store in Australië. Whitney heeft alleen nog contact met Lo. 

Kristin Cavallari (26)

Het gaat goed met Kristin. Ze is net moeder geworden van zoon Camden en de blondine is afgelopen zomer getrouwd met Jay. Kristin wil nu al een tweede kind, het liefst een meisje. Op carrieregebied gaat het haar ook voor de wind, ze is nu een eigen kledinglijn aan het ontwerpen. 

Welke The Hills-ster vind jij het leukst?

Bron: imdb, mydaily, fashionista.com
Bron beeld: reporters

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved