Fashion

Shop & Care: Pink Ribbon

Elk jaar vraagt Pink Ribbon aandacht voor borstkanker. Elke dag wordt er bij meer dan 40 vrouwen borstkanker geconstateerd en Pink Ribbon wil daarom geld inzamelen voor onderzoeken. Verschillende merken brengen hier speciaal producten voor uit, zodat jij met een leuk item je steentje kunt bijdragen. Ben je benieuwd met welke producten je dit doel kunt steunen? Lees dan snel verder. 


Pink Ribbon heeft een jaarlijks terugkerend item en dat is natuurlijk het geluksarmbandje. De Pink Ribbon Geluksarmband 2013 is uit diverse materialen samengesteld en er hangen drie bedeltjes aan die moeten zorgen voor eeuwige liefde, harmonie en aandacht voor borstkanker. 

Je kunt de armband vanaf 1 oktober scoren bij onder andere Etos, Livera, C&A en via pinkribbonshop.nl. Je betaalt er € 9,95 voor en € 4,30 gaat rechtstreeks naar Stichting Pink Ribbon. 

Je kunt nu ook met je nagels laten zien dat je Pink Ribbon steunt! OPI komt met een speciale limited edition met de naam Pink of Hearts. De set bestaat uit de kleuren Pinking of You en More Than A Glimmer, en er zit een setje nail art decals -geheel in stijl van Pink Ribbon- bij.

De Pink of Hearts set is voor € 23,95 beperkt beschikbaar bij een selectie van beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. 

Clinique heeft een limited edition ontwikkeld van de Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm. Deze speciale editie is verkrijgbaar in een gelimiteerde roze kleur: Plumped Up Pink. De Chubby Stick is verpakt in een handig roze cosmeticatasje met een hartvormig sieraad. Handig om mee te nemen! 

De limited edition kost € 18,80. Per verkochte Chubby Stick zal € 3,50 aan de Breast Cancer Research Foundation worden gedoneerd. Je kunt hem hier bestellen. 


1. Make-uptasje, € 6,95 (€ 1,74 gaat naar Pink Ribbon)
2. Armband, € 3,95 (€ 0,99 gaat naar Pink Ribbon)
3. Armbandjes, € 1,50 (€ 0,38 gaat naar Pink Ribbon)
4. Hardloopshirt, € 19,95 (€ 4,99 gaat naar Pink Ribbon)


1. Pareo, € 12,50 (€ 3,31 gaat naar Pink Ribbon)
2. Sleutelhanger, € 6,95 (€ 1,74 gaat naar Pink Ribbon)
3. Sleutelhanger, € 1,95 (€ 0,49 gaat naar Pink Ribbon)
4. Slippers, € 7,95 (€ 1,99 gaat naar Pink Ribbon)

Ga jij Pink Ribbon steunen? Met welk item wil jij dit goede doel steunen?

LOVE dit artikel
9 meiden hebben deze blog geloved