Series & Films

Charlie Hunnam is Christian Grey

Wie wordt Christian Grey? Na meer dan een jaar lang speculeren werd het nieuws dan gisteren eindelijk bekend gemaakt.. Nee, het is niet Robert Pattinson. Ook Matt Bomer en Ian Somerhalder zullen de rol niet op zich nemen. Wie dan wel? Charlie Hunnam. Charlie WHO? Ja, dat dachten wij dus ook toen we het nieuws lazen..


Bron beeld: Getty Images

Vorig jaar vroegen we jullie, "wie moeten Christian Grey in de verfilming van Fifty Shades of Grey gaan spelen?" Jullie wilden Robert Pattinson, of anders Ian Somerhalder, Matt Bomer, Chace Crawford of Ryan Gosling. Charlie Hunnam?! Nee, we gaven hem niet eens als optie. Maar toch zal hij degene zijn die de rol van Christian zal gaan vertolken.

Wie is Charlie Hunnam vragen jullie je nu misschien af.. Charlie is een 33-jarige acteur uit Engeland, Newcastle om precies te zijn (Geordie Shore!). Hij speelt Jackson Teller in de TV serie 'Sons of Anarchy' en hij speelt verder kleinere rolletjes in films zoals 'Deadfall' en 'Cold Mountain'. 

We weten verder niet zo goed wat we over Charlie moeten vertellen... We kijken de serie "Sons of Anarchy" niet en kennen hem niet van zijn filmrollen. Als we zijn foto bekijken zien we eigenlijk alleen maar de donkere kant van Christian, we zijn dus heel benieuwd of hij ons hart ook weet te winnen met zijn "zachte" kant.. Want van deze look worden we een beetje bang.


Bron beeld: Getty Images

Maar niet alleen de rol van Christian Grey werd gisteren bekend gemaakt. Een paar momenten eerder al werd de rol van zijn tegenspeelster Anastasia Steele aangekondigd. Een jaar geleden vroegen we jullie niet alleen wie jullie het liefst als Christian Grey zouden zien, we vroegen jullie ook wie jullie in de rol van Anastasia Steele zouden willen zien. We noemden Leighton Meester, Alexis Bledel en natuurlijk Kristen Stewart..

Maar geen van allen kreeg de rol. Wie dan wel? Dakota Johnson. Dakota WHO? (ja alweer, we zouden bijna aan onze eigen filmkennis gaan twijfelen). Dakota Johnson, de dochter van actrice Melanie Griffith en acteur Don Johnson. De 23-jarige Dakota ken je misschien uit de TV serie 'Ben and Kate', waarin ze de rol van Kate speelde. Ze had ook kleinere rolletjes in films zoals 'The Five-year engagement' en '21 jump street'.

Over Dakota hebben we iets minder vooroordelen dan Christian. Ja, we hadden liever Leighton of Alexis gezien, maar Anastasia is niet degene die ons moet 'verleiden'. Klinkt dat fout? Nou ja je begrijpt wat we bedoelen toch? 

Wat vind jij van Charlie Hunnam als Christian Grey en Dakota Johnson als Anastasia Steele in de verfilming van Fifty Shades of Grey? Moeten jullie er ook nog een beetje aan wennen, of zeggen jullie 'PRIMA casting!'

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved