Beauty

Video: Krullen maken met Remington Pearl Wand

Opnieuw een video traktatie van 21-jarige beautyvlogger Fleur. Dit keer vertelt zij over de Remington Ci95 Pearl Wand krultang. Hiermee kun je krullen creëren die echt – ja écht – een hele dag blijven zitten! Wil jij dat ook? Lees dan snel verder!
 

Ik - Fleur - heb al ontelbaar veel krultangen uitgeprobeerd. Iedere keer vol goede hoop, maar telkens zakten mijn krullen alweer na een half uur uit. Ik heb namelijk vrij stijl haar en ik dacht dat het daardoor gewoon niet mogelijk was om langer dan een half uur met een volle bos krullen rond te huppelen. Nu denk ik hier anders over, want kortgeleden vertelde een vriendin van mij over deze krultang - en het wérkt. Ze was erg enthousiast, want het bleef bij haar heel goed zitten: het zat zelfs de volgende dag nog mooi! Dit geloofde ik in eerste instantie natuurlijk niet – door mijn vele slechte ervaringen – maar ik werd wel nieuwsgierig en deze vriendin heeft me weten te overtuigen. Online, bij Kijkshop.nl, kwam ik de krultang tegen voor rond de €28,-. Zelf vind ik dit niet duur en dus besloot ik om ‘m toch maar aan te schaffen. Een slimme zet!

De verpakking van de Remington Ci95 Pearl Wand:


De inhoud van het pakketje:


Je krijgt zoals je ziet de kegelvormige krultang (13-25 mm dik), een hittebestendig handschoentje en een opbergtasje. Hoe heet je de krultang zet kun je zelf bepalen met het plusje en het minnetje, van 130°C tot 210°C. Zelf kies ik altijd voor 200°C of 210°C, want dan zit de krul sneller in je haar. Het is even oefenen hoe je deze krultang moet gebruiken (zie mijn filmpje hierboven!), maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het supermakkelijk. Wees niet eigenwijs en doe het hittebestendige handschoentje wel aan, want anders verbrand je geheid je vingers. Het handschoentje houdt overigens niet alle hitte tegen, je voelt nog steeds wel warmte door de handschoen heen. Heel handig: aan het eind van de keramische platen zit een plastic dopje, waarmee je het eind van je pluk haar kunt vasthouden (zonder dus veel warmte te voelen). Nog een tip: leg de krultang niet op het opbergtasje, want deze is niet hittebestendig en zal dan gaan smelten! Dat is niet de bedoeling.. Gebruik het tasje dus alleen om de krultang op te bergen wanneer deze weer is afgekoeld. Als je het apparaat tijdens het krullen af en toe wil neerleggen kan dit – gelukkig – wel. Er zit namelijk een klein plastic standaardje aan vast, waar de krultang op kan leunen als je deze op tafel neerlegt. Oh, enne.. het vrij lange snoer draait aan de onderkant van de krultang mee met jouw bewegingen. Overal is aan gedacht! :-)

Het resultaat:
Zelf ben ik erg tevreden over het resultaat en het klopt inderdaad wat die vriendin me vertelde: de krullen zitten er de volgende dag nog steeds in. Weliswaar niet meer zo mooi, maar je kunt er nog mee naar buiten, zonder dat het lijkt dat je een bad hairday hebt ;-). Ook heel fijn is dat je bij deze krultang gewoon je haar eromheen kunt wikkelen, zonder het vast te moeten zetten met zo’n vervelend klepje. Hiervan krijg je namelijk rare knikjes in de krul (wat bij deze krultang dus niet het geval is). Dus.. Als je voor een dag – of voor een avondje uit – een mooie volle bos krullen wil hebben, dan raad ik je deze krultang zeker aan.

Wat vind jij van deze krullen? Krul jij ook weleens je haar?

 

LOVE dit artikel
16 meiden hebben deze blog geloved