Fashion

7 modemeisjes op YouTube

Modebloggers, aan de kant! Fashion YouTubers nemen het over. De laatste trends, how to style video's en DIY's... Elk aspect van mode komt aan bod. Modemeisjes maken de creatiefste video's voor elke modeliefhebber. Ze laten zien hoe je maxirokken combineert of broeken met gekke printjes. Ken jij deze mode kanalen al?

Chriselle Lim
Chriselle is een fashion guru. Ze is een stylist en verdient momenteel haar geld door te bloggen en leerzame YouTube video's te maken. Haar lange benen zijn jaloersmakend, maar ze weet kleding als geen ander te stijlen.

How to style: een basic wit t-shirt

Laagjes dragen

Evelina
De Europese Evelina woont in Los Angeles. Ze is heel goed in DIY's. Van elk hebberigmakende designer item maakt Evelina zelf een goedkope versie. Op camera komt ze persoonlijk en oprecht over en Evelina is nét iets anders dan andere modemeisjes. 

DIY Emilio Pucci clutch

Kleed jezelf slank

The Fashion Citizen
De meiden van The Fashion Citizen houden van goodwill kleding shoppen. Ze nemen regelmatig video's op over wat ze bij de kringloopwinkel kopen! Zulke shoplog video's zie je veel op dit kanaal. Verder nemen ze DIY video's op en geven deze fashion guru's handige tips.

Kringloop shoplog

Tips om je kledingkast op te ruimen

Clothesencounters
Jenn van Clothesencounters neemt video's op waarin ze haar kijkers stijladvies geeft. Ze is een favoriet van velen en heeft inmiddels meer dan een half miljoen abonnees. 

Back to college outfits

Tomboy kledingtips

Wendyslookbook
Wendy's video's zijn professioneel en leerzaam. Ze heeft een chique stijl die ze goed combineert met mooie (designer)items. De video's van Wendy zijn origineel en creatieve hoogstandjes.

Hoe draag je crop tops

100 outfits in een video

CutiePieMarzia
De Italiaanse Marzia heeft een schattige en conservatieve kledingstijl. Marzia heeft een relatie met de bekendste gamer op Youtube, Pewdiepie. Het is misschien even wennen aan de stem van dit knappe meisje, maar haar video's zijn wel vermakelijk.

Anime-esque outfits

Denim stijlen

Dulce Candy
Een beauty guru met een modeblog. Het kan gewoon! Naast beauty video's houdt Dulce van mode, wat ze studeerde nadat ze terugkwam uit het leger. Dulce heeft een garage vol kleding waar ieder meisje jaloers op is. En ze heeft een mooie Chanel tas. 

DIY: nepleren rok

Slim je koffer inpakken

Wat vind jij van deze mode guru's? Kijk je zelf graag mode video's?
LOVE dit artikel
18 meiden hebben deze blog geloved