Fashion Friday: Happy Sneakers

Fashion door Redactie

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Vanaf deze week zetten zij iedere vrijdag weer een Fashion Friday voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week in Fashion Friday: Happy Sneakers!

Sneakers zijn op dit moment, net als de sporty outfits, hotter dan hot. Als we de straat op gaan om streetstyle te fotograferen zien we menig modemeisje in een stoer paartje sneakers. Van Nike tot Adidas en van onbekende merken tot Vans, we zien het allemaal voorbij komen. Wat we ook veel zien zijn fel gekleurde sportschoenen onder een casual outfit. Hip én praktisch, want zo kun je ze op twee manieren gebruiken.

Maar soms zijn sneakers met veel kleurtjes moeilijk te stylen, want wat past er nu precies bij? Uiteraard zijn sneakers makkelijk te combineren met een skinny jeans, maar sneakers kunnen ook supervrouwelijk staan onder een rokje. Hou je wel van een beetje lef tonen? Match dan je sneakers met een denim tuinbroek, succes gegarandeerd! Geen inspiratie? Neem een voorbeeld aan Girlscene’s ‘eigen’ Annemerel en internationale blogger Le Blog de Betty!

Le Blog de Betty wordt gerund door een Franse schone die een expert is in het combineren van leuke setjes met hippe gekleurde sneakers. Deze mademoiselle is gek op skaterskirts en shorts. Shop de look van Le Blog de Betty en laat je inspireren!

Tas - ASOS, Rokje - H&M, Sneakers - Nelly, Shirt - We Like Fashion, Zonnebril - ASOS

Ook Girlscene redactrice en blogger Annemerel weet hoe ze een stoer paartje trainers moet combineren. Wij zijn vooral fan van de outfit met de boyfriend jeans, we love! 

Jeans - H&M, Blouse - We Like Fashion, Sneakers - Nike, Tasje - H&M, Ringen - ASOS

De keuze is reuze als het gaat om sneakers, dus maakte Fashionscene een selectie van een aantal budget, en een aantal duurdere sneakers.

1. Adidas 2. Nelly 3. Vans 4. Converse 5. Pieces 6. Nike 7. Vans 8. Nike 9. Nelly 10. Nike 11. Vans 12. Keds 13. Nelly 14. Nike 15. Pier One 16. Nike 17. Nelly 18. Adidas

Welk item ga jij scoren?