Fashion

Converse gaat voor Punk/Rock

Converse heeft zich voor de nieuwe collectie laten inspireren door muziek; punkrock om precies te zijn. In de nieuwe "Rock Craftsmanship" collectie vind je niet alleen invloeden uit de jaren 70 punkrockscene (The Ramones / Blondie), maar ook items geïnspireerd op de hedendaagse punkrock, zoals de felgekleurde monochrome Chuck Taylor All Star Platforms. De collectie is gewaagder dan ooit. Do you dare to wear...

Wie heeft er nooit een paar All Stars in zijn bezit gehad? Ik denk dat de overgrote meerderheid van jullie ooit weleens een paar All Stars in haar bezit gehad heeft. Natuurlijk heeft Converse de standaard kleuren nog steeds in de collectie, maar dit seizoen zijn er ook een groot aantal variaties op de klassieke All Star Chuck Taylors. Kijk snel mee naar onze favorieten.

Wauw! Hoe stoer zijn deze Chuck Taylors? De bovenste twee worden de Chuck Taylor All Star Hi Rhinestones genoemd, omdat deze versierd zijn met Rhinestones. Ze zijn verkrijgbaar in het wit en zwart en worden verkocht voor €99,95 per paar.

De twee sneakers eronder worden de Chuck Taylor All Star Hi-Rich Metallic genoemd en zijn verkrijgbaar in wit/goud en zwart/goud. Ook deze sneakers kosten €99,95 per paar.

Deze sneakers fleuren iedere outfit op. Een saaie spijkerbroek/t-shirt combinatie wordt met deze All Stars spontaan va-va-voom!

In een collectie geïnspireerd op punkrock vinden we natuurlijk ook heel erg veel studs en andere metalen terug!

De bovenste twee sneakers zijn de Chuck Taylor All Star Studded Collars, verkrijgbaar in zwart en grijs (€99,95 per paar). Het paar links onder is nog iets grover en wordt de Chuck Taylor All Star Studs genoemd, dit paar is verkrijgbaar in monochrome black (€99,95). Maar de jet black Chuck Taylor All Stars met gouden studs staat ook hoog op ons verlanglijstje (€99,95).

Net even iets meer lengte krijg je met de platforms van Converse! Hoe cool!

Linksboven heb je de Chuck Taylor All Star Platform Monochrome HI in de kleur Fiery Coral (€89,95). Daarnaast zie je de Chuck Taylor All Star Platform Monochrome in gitzwart (€84,95).

Maar hoe leuk zijn ook de platforms met de goud/zwarte achterzijde en het ritsje aan de zijkant? Deze worden de Chuck Taylor All Star Platform Zip Metallic genoemd (€119,95). Ernaast zie je de Chuck Taylor All Star Platform EVA in het zwart, we vinden het detail van de gekleurde zool heel erg cool (€99,95).

De Chuck Taylor All Star HI-Phantom en Burgundy hebben een stoere gesp om de enkel. De bordeauxrode variant heeft ook nog spikes op het riempje, deze schoenen kosten €99,95.

Een punkrockcollectie kan natuurlijk niet zonder doodskopjes! Converse heeft daarom de Chuck Taylor All Star Hi-Skull Prints in de collectie (€99,95)

Wat is jouw favoriete paar uit de nieuwe Rock Craftmanship collectie van Converse?

LOVE dit artikel
18 meiden hebben deze blog geloved