Lifestyle

Dit is hét perfecte kerstcadeau voor de man(en) in je leven

Een kerstcadeau kopen voor het geslacht van Mars is lastig. Maar het is nog moeilijker om een bijzonder kerstcadeau voor je vriend te kopen of een andere belangrijke man in je leven. Heb je hem al een foto gegeven op canvas en ben je de deo/parfum/boxer-fase voorbij? We help you out.

Met deze kerstcadeaus voor mannen zit je sowieso goed

1. Put a ring on it
Sieraden, veel meer mannen beginnen het te dragen en we love it. Met een mooie stalen ring, een gouden horloge of een zilveren armband zal goed in de smaak vallen. 

 

2. Customize schoenen 
Geef hem een uniek paar schoenen van Nike bijvoorbeeld! 

 


3. De liefde van een man gaat door de maag
Kook zijn favoriete maaltijd. Verras hem op deze speciale dag. 

4. Je ruikt goed
Het is een big turn on als een man lekker ruikt. Wij hebben een paar heerlijke parfums op een rijtje gezet voor je. Het is in dit geval handiger om de man waar het om gaat mee te nemen, omdat parfum op elke huid anders ruikt.

5. Shop till you drop
Shoppen, mannen hebben er een bloedhekel aan. Vaak moeten we ze van de bank af sleuren om op pad te gaan met een chagrijnige man. Daarom doen wij het maar achter hun rug om. Zo hebben ze aan wat wij leuk vinden en kun je zelf lekker met vriendinnen shoppen. More fun!
 


5. Kaartje voor een (voetbal)wedstrijd
Voetbal, hockey, basketbal... Koop een kaartje voor een wedstrijd.

6. Relax
Een dagje welness staat gelijk aan een dagje vakantie. Kom heerlijk tot rust in de stoomcabines, zwem tot je erbij neervalt en ga daarna een hapje eten. Zo geef je hem een cadeautje, maar stiekem ook jezelf. Aan het eind van de dag ben je helemaal ‘rozig’. Lekker!  

 


Pokerset

7. Pokerset
Het ideale cadeau voor de pokerliefhebber. Als je zelf ook van spelletjes spelen houdt, dan is het een echte win-win situatie, right? ;-)

8. Huh? Is dat jou hoofd?
Hoe hilarisch is het als hij wakker wordt en naar bed gaat met je. Dat kan met een teddybeer waar jou foto op zit, zodat hij altijd aan je denkt voordat hij in slaap valt.

9. Weekendje weg 
Een weekendje weg in Nederland is perfect om er samen tussenuit te gaan.

10. 100 redenen waarom jij hem leuk vindt in gelukskoekjes
Persoonlijker kun je het niet maken!

11. Een mooie camera 
Om jullie speciale momenten vast te leggen.

Instax mini
 

LOVE dit artikel
17 meiden hebben deze blog geloved