Foodfoto's van celebs op Instagram!

Celebs door Fleur

We willen alles over hen weten: wat ze dragen, hoe vaak ze sporten, met wie ze daten, hoe ze aan die prachtige huid komen en natuurlijk wat ze eten! Het leven van de celebs wordt vaak vastgelegd door paparazzi en iedere voorbijganger met een telefoon met camera. Sinds Facebook, Twitter en Instagram doen de celebs daar zelf vrolijk aan mee door foto's van hun eigen leven te plaatsen. Zo ook foodfoto's! Want we willen toch allemaal wel weten wat Doutzen, Lauren, Vanessa en Hilary eten? Kijk mee! 

Doutzen Kroes

Doutzen is natuurlijk topmodel en dat betekent gezond eten! Haar foodfoto's bestaan dan ook vooral uit salades, fruit, groenten, kip, rauwe cashews en superfood zoals gojiberries. 

Hilary Duff
Hilary heeft een goede balans in haar leven gevonden tussen gezond eten en hier en daar een heerlijk bord pizza of frietjes. Deze jonge mama moet natuurlijk het goede voorbeeld geven aan haar kleine spruit en doet dat goed! Zo eet ze watermeloen, salades, groenten, kip, hartige muffins én soms wat pizza en frietjes. Lekker!


Lara Stone
Ook aan de foto's van Lara Stone is te zien dat ze goed op haar eten let. Gezonde salades, banaan-ei pannenkoekjes, een 'chicken-pie' en zelfs een chocoladetaartje staan op haar menu. 


Lauren Conrad
We love Lauren! Diegenen die haar volgen op Instagram weten dat Lauren prachtige foto's post. Niet vaak van eten, maar we hebben er een aantal gespot! We kwamen onder andere een heerlijke chocoladetaart, wentelteefjes en een verse soep in the making, oesters, taart en frambozen tegen. En stuk voor stuk prachtig gefotografeerd!


Lieke van Lexmond
Onze eigen Lieke is ook erg actief op Instagram, en post ook heel wat foodfoto's! We zagen oesters op de grill, pad-thai, sushi en salades voorbijkomen. Ziet er allemaal heerlijk uit toch? En gezond!


Nina Dobrev
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar WE LOVE NINA! En Nina houdt van eten. Pasta, stokbrood, burgers, fruit en cake: ze eet het allemaal. Dat maakt haar zo mogelijk nóg leuker. Wij zouden wel een avondje met Nina uit eten willen, jullie?


Vanessa Hudgens
Vanessa is niet bepaald een fervente foodposter. Maar de dingen díe ze er op zet zien er zéér goed uit. Denk hierbij aan een kaasplankje met de heerlijkste kaasjes en noten en een flink stuk taart. Onze maag begint spontaan te rommelen...

Ymre Stiekema
Afgelopen jaar is Ymre bevallen van een baby, waar ze heel gelukkig mee is. Daarnaast is ze vast een goede kok, want ze postte deze zelfgemaakte spinaziesoep met pijnboompitten en de goedgevulde salade! De onderste foto was het ontbijtje op bed wat ze van haar vriend kreeg. Hoe lief!


Wat vinden jullie van de foodfoto's van deze celebs, en posten jullie zelf vaak foto's van eten op Instagram?