Series & Films

Glee season 5 trailer & spoilers

Anderhalve maand geleden waren we allemaal in shock, Cory Monteith was plotseling overleden, aan een overdosis van heroïne en alcohol zo bleek later. Super verdrietig nieuws natuurlijk, waar we nog steeds emotioneel van kunnen worden. Maar Glee gaat door. De cast is alweer bijna een maand aan het filmen voor het vijfde seizoen, dat over vier weken begint.

De eerste aflevering van het vijfde seizoen van Glee zal worden uitgezonden op donderdag 26 september. De aflevering zal een tribute zijn voor The Beatles zijn. Ook de tweede aflevering zal in het teken staan van de The Beatles. 

Maar dan de derde aflevering.. dat belooft de meest emotionele Glee aflevering OOIT te worden. In deze aflevering wordt namelijk afscheid genomen van het personage Finn Hudson (Cory Monteith dus). 

Wat we tot nu toe weten over deze aflevering:

- De titel van de aflevering is 'The Quarterback'. Dit staat niet alleen voor het feit dat Finn Quaterback was in het Football team, het staat ook voor het feit dat hij er altijd voor iedereen was. Zijn rol in de Glee Club.

- Rachel / Lea Michele zal alleen in de laatste scene van de aflevering te zien zijn.

- Santana zal ook een belangrijke rol spelen in de aflevering.

- Jane Lynch (Sue Sylvester) noemt het 'The most beautiful thing' en een insider van de show zegt 'You will cry from beginning to end'.

- In plaats van rouwen om Finn, zal het leven van Finn juist in de aflevering gevierd worden.

- De doodsoorzaak van Finn zal in het midden gelaten worden.

Wat we nog meer gehoord hebben over de eerste Glee afleveringen..

- De eerste aflevering heet 'Love, love, love..' en de tweede aflevering heet 'Tina in the Sky with Diamonds'.

- Demi Lovato zal zes afleveringen in Glee spelen. Haar debuut maakt ze in de tweede aflevering. Ze speelt een vriendin van Rachel en een 'Love interest' voor Santana... 

- Demi Lovato en Santana zullen samen het nummer 'Here comes the Sun' zingen.

- Demi Lovato is niet de enige celebrity die aan de loonlijst van Glee is toegevoegd, ook Adam Lambert zal een rol in seizoen 5 spelen. Hij zal een rivaal voor Kurt gaan spelen.

- Sue Sylvester krijgt een nieuwe rol op school.. het is geen Coach Sylvester meer, maar Principal Sylvester

- In de eerste aflevering zal Rachel 'Yesterday' zingen, Blaine zingt 'All You Need Is Love' en Blaine zal samen met Sam 'Help' zingen.

- Brittany, Mercedes, Puck, Quinn en Mike zullen niet tot nauwelijks in het vijfde seizoen te zien zijn.

- Na de derde aflevering, de Finn/Cory Tribute zal Glee voor langere tijd een pauze nemen, om te kijken welke richting ze met de show op willen gaan.

Bekijk hier de eerste beelden van het vijfde seizoen van Glee, toegelicht door Blaine/Darren Criss.

Ben jij ook nog steeds verdrietig om de dood van Cory Monteith? Kijk je uit naar het nieuwe seizoen van Glee? Wat vind je van het feit dat Demi Lovato in de serie te zien zal zijn?

Bronnen: FOX, Dailymail, Wetpaint, Ohnotheydidnt

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved