Winnen

Volg Girlscene in Duitsland en win dezelfde reis! [afgelopen]

Wist je dat Duitsland het nummer 1 vakantieland is van Nederland? Écht waar, ons oosterbuurland staat nog boven Frankrijk in de lijst van populaire Nederlandse vakantiebestemmingen. Om het misverstand de wereld uit te helpen dat Duitsland alleen voor 50-plussers tof zou zijn, gaat Girlscene een trip door Oost-Duitsland maken en hier in drie steden alle hotspots ontdekken – en delen!


In 2013 richt Duitsland Vakantieland zich op een nieuwe doelgroep, namelijk jongeren tussen de 16 en 29 jaar met de campagne ‘Youth Hotspot – Share the moment’. Redacteur Daphne gaat voor Girlscene van donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september Wolfsburg, Leipzig en wereldstad Berlijn ontdekken. Een uitgebreid report van al haar belevenissen en tips voor hotspots vind je na de trip op Girlscene, maar je kunt Daphne ook tijdens haar reis volgen via de Twitter van Girlscene.  Dan maak je gelijk kans op een topprijs, want wij mogen een soortgelijke reis weggeven! !

Wat kun je winnen?
Neem je deel aan de winactie dan maak je kan op een soortgelijke reis in 2013 naar dezelfde steden! Inbegrepen in de reis zit:
– In elke stad één overnachting voor 2 personen incl. ontbijt
– 2 citycards voor gratis OV en toegang tot bepaalde musea
-Vervoer per trein!

Hoe kun je winnen?
Daphne zal iedere dag via Girlscene’s Twitter één vraag stellen over de stad waar ze op dat moment is. Jij ‘replyed’ je antwoord naar @germanytravelNL. Vergeet #youthhotspotsgermany niet te vermelden. Heb jij alle drie de antwoorden goed, dan maak je kans op de reis. De voorwaarden om kans te maken op de reis zijn dus:
– 3 correcte antwoorden in @reply naar germanytravelNL met vermelding #hotspotsduitsland
– Retweet van de vragen
– Volg @germanytravelNL!

Succes dames!

Ga jij wel eens naar Duitsland op vakantie? Wat is jouw favoriete stad in Duitsland?

Must reads 👀