News

Miley Cyrus' schokkende optreden tijdens de VMA's

Gisteravond, of beter gezegd een paar uur geleden, werden in Brooklyn, New York voor de dertigste keer de VMA's uitgereikt. Over de rode loper, de awards en alle optredens willen we het later vandaag hebben, maar we willen het nu eerst hebben over het optreden van Miley Cyrus tijdens de award ceremonie. 

Het was Miley's eerste optreden tijdens de VMA's en ze kon de afgelopen over weinig anders praten op Twitter. Toen ze als één van de eerste op de rode loper verscheen vertelde ze de presentator van MTV dat het optreden super schokkend zou zijn. De prestentator vroeg.. schokkender dan Britney en Madonna in 2003? Waarop Miley reageerde dat het NOG heftiger zou zijn. Ok..... We wachten af.

Nou Miley heeft niet overdreven toen ze zei dat het optreden schokkend zou zijn. Halleluja! Van begin tot eind! 

Ze kwam op in een berenkostuum en danste en twerkte met een groep Teddyberen. Dat was al vrij heftig, maar het werd nog schokkender.. Nadat Miley de laatste noten van haar zomerhit We Can't Stop gezongen had, werd Pharell Williams' en Robin Thicke's Blurred Lines ingezet. Maar het was niet Pharell die de eerste noten zong, dat was Miley, die inmiddels haar berenpak had uitgetrokken en in een huidskleurige plastic hotpant en behatop stond. 

En wat er toen allemaal gebeurde..... Alleen kijken op eigen risico dames en don't try this at home (en al helemaal niet op zaterdagavond als je uit gaat).

(We hebben al drie keer een nieuw filmpje er in gezet, iedere keer wordt het filmpje van YouTube verwijderd. We proberen steeds weer een nieuw filmpje er in te zetten, maar als 'ie het dus even niet doet; weet dat we er mee bezig zijn!)

Goed..... De reacties op Miley's optreden waren niet mild. Op social media ging iedereen los.. We hebben de grappigste reacties voor jullie verzameld:

Maar misschien nog wel de leukste.. Rihanna en de heren van One Direction tijdens het optreden van Miley..

Wat is jouw reactie op het optreden van Miley?

 

LOVE dit artikel
6 meiden hebben deze blog geloved