Lifestyle

Girlscene's playlist: Back to school

Vandaag is je eerste schooldag, je hebt er al een weekje school op zitten, of je hebt nog net één weekje vakantie voor de boeg. In welke situatie je je vandaag ook precies bevindt, het is altijd tijd voor onze Girlscene 'Back to School' playlist. Van de nieuwste Britney tot de nieuwste van One Direction en van Lady Gaga's 'Applause' tot Katy Perry's 'Roar', ze staan er allemaal in, de lijst der lijsten, de Girlscene Back to School playlist.

Onze eigen favorieten?

Annemerel gaat duidelijk voor Katy Perry's Roar, Ellie Gouldings Burn en Love Somebody van Maroon 5. Stagiaire Renée gaat voor Papaoutai van Stromae en Avicci Wake Me Up. Die laatste is overigens ook favoriet bij Stagiaire Fleur, zij wordt ook vrolijk van One Direction's Best Song Ever.

We zijn ook de andere redacties afgegaan om te vragen naar hun favoriete nummer van het moment. Fashionscene's Tess wordt helemaal blij van Pompeii van Bastille en Counting Stars van One Republic.

Marleen van Ze.nl luistert de hele dag naar Hey Now van Martin Solveig en Talkin' Dirty van Jason Derulo. 

Zit jij alweer in de lesbanken? Heb je nog even vakantie? Of ga je helemaal niet naar school dit jaar? Wat is jouw favoriete nummer van het moment?

LOVE dit artikel
25 meiden hebben deze blog geloved