Wie rockt de look?

Celebs door Fleur

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?



Lady Gaga als redhead! In een outfit die voor haar doen erg simpel is kwam Lady Gaga deze week tevoorschijn. Met haar woeste rode lokken die weelderig om haar heen dansen en met minimale make-up is ze bijna onherkenbaar! Met een bijzondere cropped top met metallic en witte cirkels en een witte wijde flared ziet ze er stylish uit. Ze oogt kwetsbaarder dan gewoonlijk, maar ziet er geweldig uit.

Dakota Fanning was aan het shoppen toen ze herkend werd op straat, waar ze duidelijk niet zo van houdt. In een blauwe spijkershort en dichtgeknoopte witte blouse struint ze door Beverly Hills. Om haar outfit af te maken draagt ze platte leren espadrilles en een zonnebril met een nudekleurig frame. 

Miranda Kerr straalt als ze gespot wordt op het vliegveld. Deze mama en vrouw van mancandy Orlando Bloom rockt haar outfit. Ze draagt een gestreepte maxidress, kort denim spijkerjack en een sjaal die de outfit helemaal opfleurt. Met een zonnebril, zwarte leren tas en platte sandaaltjes heeft ze een casual, maar stylish outfit aan voor een vlucht. 

Gwen Stefani is deze week in Londen met haar gezin. Zoals altijd ziet ze er helemaal gestyled en glamourous uit. In black! Ze draagt een zwarte, glimmende jumpsuit van lichte stof, met daar overheen een zwarte trenchcoat. Met zwartleren peeptoe enkelboots en haar signature felrode lippen maakt ze haar chique rock look af. 

Wij zijn benieuwd! Wie rockt volgens jou de look en wie totaal niet?!