Fashion

Herfstjassen trends 2013

De herfst is officieel begonnen! Tijd om zwierige zomerjurkjes in te ruilen voor warmere kledingstukken en neon te bannen uit de kledingkast. Deze herfst gaan designers voor punk en oversized met een zoet randje. Wil jij weten wat dé jassentrends van deze herfst zijn? Lees dan snel verder en laat je inspireren…


Fausto Puglisi & Anthony Vaccarello


Zara

Punk
Punk is terug in vol ornaat. Op de catwalk spotten we een overdaad aan ruiten, studs en leer. Lekker edgy. De punk trend waren onder andere te zien op de catwalk van mode-grootheden Versace, Chanel, Saint Laurent en Givenchy.


Céline & Mulberry


Primark

Pastel(roze) jassen
Het zoete randje zie je terug in de jassen. Lichtroze is het nieuwe zwart dit najaar. Niet alleen Céline omarmt de suikerspin trend, ook Carven, Louis Vuitton en Simone Rocha stuurden modellen in roze mantels de catwalk op.


3.1 Phillip Lim & Christopher Kane


H&M

Oversized jassen
In de herfst hoeven we niet op de lijn te letten. Ook weleens fijn toch? Oversized is hip! Modeontwerpers Stella McCartney, Alexander Wang en Michael Kors toonden deze trend in hun show. 


Marni & Jason Wu


ASOS

Faux fur
Net zoals vorig jaar blijf je nog steeds nepbont zien in het straatbeeld. Perfect voor de koudere herfstdagen. Met een mooi exemplaar zie je er altijd modieus uit. Onder andere Fendi, Lanvin, Tom Ford en Marc Jacobs maakten er een bonte boel van…


Zara

Bloemenjacks
Luchtige jasjes zoals dit jack van Zara zijn perfect voor de herfstmaanden. Je bent nog hipper als het jack met een bloemenprint is bedrukt. Een jack is perfect om met laagjes kleding te werken. Op die manier heb je het nooit te koud of te warm!

Bron beeld: Style.com

Welke jassentrend is jouw favoriet en welke jas ga jij aanschaffen?

Must reads 👀