Fashion

Streetstyle: Bloggers & Beanies

Draag jij je mutsje alleen als het buiten koud is en sneeuwt? Nergens voor nodig! Je kunt je muts ook prima dragen als het buiten 25 graden is en de zon schijnt, althans... Als je de huidige trends in streetstyle-land volgt en als je niet bang bent dat je hoofd oververhit raakt. Wil jij weten hoe je de beanie combineert? Wij hebben even gespiekt bij de (fashion)bloggers.

De 24-jarige Nederlandse Blogger Lucy van Lovely by Lucy combineert haar beanie prachtig met haar ietwat sportievere stijl. De winged eyeliner en de pony zorgen voor net dat beetje meer 'oompfffff'. We love it!

De Italiaanse Blogger Chiara Ferragni van The Blonde Salad draagt haar beanies voor iedere situatie. De eerste foto is gemaakt tijdens Fashionweek in Parijs, de tweede tijdens een koude dag in de sneeuw en de laatste is een foto gemaakt tijdens een shoot voor Vogue Spanje. Wij zouden de laatste twee beanies niet met warmere temperaturen aan willen raden ;-).

Blogger Francien van GirlsLove2Run wordt vaak gespot met haar 'Homies' mutsje. Deze beanie is op dit moment super populair, kijk maar!

De Mexicaanse-maar-in-Amsterdam-woonde blogger Andy van Stylscrapbook weet ook wel raad met de beanie. Ze ziet er super fabulous uit in haar felgekleurde beanies!

Blogger Lizzy van der Ligt staat wat ons betreft synoniem voor 'cool & fashionable'. Ook zij komt dan ook makkelijk weg met de beanie-trend. She looks fabulous!

Doe jij al mee met de Beanie-trend? Wat vind jij van Beanies?

LOVE dit artikel
10 meiden hebben deze blog geloved