Nieuwe musthaves bij I Want That Musthave

Fashion door Redactie

Dat I Want That Musthave één van onze favoriete webshops is, hebben jullie vast al door. We zijn dan ook erg blij dat de nieuwe collectie online staat. We delen graag onze favoriete artikelen van de nieuwe collectie van de webshop met jullie. Pas op, niet klikken als je geen geld uit wilt geven, de artikelen hebben een heel groot hebben-hebben-hebben gehalte.

 

Hoe gaaf zijn deze oorbellen met muntjes in de stijl van Silvie van der Vaart? Je koopt ze bij I Want That Musthave voor 11,95.

 

 

De zomer is dan misschien bijna voorbij, maar met de Ibiza-style bracelets houd je hem nog net iets langer vast... De armbanden kosten allemaal 16,95 (klik op de armbanden om direct naar de juiste armband op de website te gaan!).

Deze fijne gebreide poncho's zijn perfect voor wanneer de temperaturen iets gaan zakken, maar je nog niet klaar bent voor een jas. Of voor als je 's avonds nog even lekker op een terrasje wilt zitten. Ze kosten 49,95 (klik op de poncho's om direct naar het artikel in de webshop te gaan!).

Wij zijn nog steeds groot fan van de inmiddels klassieke Céline tas. Hoewel de real-deal op dit moment lichtelijk buiten ons budget ligt, kun je ons ook zeer gelukkig maken met deze (echt lederen) variant van I Want That Musthave. Nog steeds niet goedkoop, maar voor de prijs van een echte Céline tas kunnen we veertien van deze tassen van 99 euro kopen.

De Céline tas is er ook in mini formaat! Hoe schattig is dit baby roze exemplaar? Voor 69,95 is hij van jou!

En wat dachten jullie van dit zwart/witte exemplaar? LOVELY! Deze tas kost net als de gele variant 99 euro.

Nog meer 'We Love Céline' items, deze rosé gouden armband is geïnspireerd op de ID Bracelet van Céline. Hij kost 15,95.

Naast de op Céline geïnspireerde tassen, vind je bij I Want That Musthave ook tassen die lijken op Stella McCartney's Falabella tas. De tassen heten dan ook de 'Love my Stella Inspired Bag' en kosten 119,95.

Ook in het zwart is de tas verkrijgbaar (119,95)

En in het mintgroen (119,95)

Hoe leuk zijn ook deze drie bangles in de kleuren zilver, rosé goud en goud! Voor 14,95 zijn ze van jou!

Wat zijn jouw favoriete items uit de nieuwe collectie?