Series & Films

Winnende blog: Make Your Move 3D report!

Toen op de website van Girlscene stond dat je twee kaartjes kon winnen voor de film ‘Make Your Move 3D’ heb ik gewoon meegedaan. Ik was het allang vergeten dat ik mee had gedaan toen ik een mailtje kreeg van Girlscene: “Je hebt gewonnen en je mag een vriendin meenemen” even kort gezegd dan. Die zondag vertrok ik dus met een goede vriendin van me. Hier mijn verslag van die dag!

Half negen staan we op het perron te wachten op de trein, het was lekker rustig!

Om 8.35 uur kwam onze trein aan en links boven zie je hoe leeg de trein was en rechts boven zie je een stuk van de route. Na 40 minuten kwamen we aan op het plein waar ook de Heineken hal staat en de Ziggo Dome!

Voor de bioscoop stonden al veel meiden te wachten, van allemaal verschillende meidensite’s die ook kaartjes hadden gewonnen. De film begon om 10 uur en duurt iets minder dan 2 uur. Ik heb maar 1 man in de zaal gezien ;-).

De bioscoop was echt groot! De film was 3D en echt super! Het was een makkelijk te volgen verhaal. Er zaten leuke dansen tussen zoals stukken tapdans. Maar het was wel een cliché verhaal. Je kon eigenlijk al raden wat er zou gebeuren. Twee mensen ontmoeten elkaar, worden verliefd, maar de verliefdheid mag eigenlijk niet maar ze geven niet op. Het verhaal heeft natuurlijk een happy end!


Het was een leuke en gezellige dag en hierbij wil ik het Girlscene-team bedanken voor de leuke film en dag.
xx Emma

Bedankt Emma, voor de leuke blog!

Make Your Move 3D draait nog steeds in de bioscoop!

Heb jij Make Your Move 3D al gezien? 

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved