Report: exclusieve voorpremière 'The Mortal Instruments: City of Bones'

Lifestyle door Fleur

Een tijdje geleden kon je op Girlscene kaarten winnen voor deze voorpremière! Vijftien gelukkige lezeressen waren van de partij. Ze hadden kladblok en pen meegenomen om een mooi verslag van de film en de avond te schrijven. Binnenkort verschijnt het artikel van de winnaar op Girlscene. Wil je nu vast weten hoe deze super leuke avond verlopen is? Lees dan snel verder!


Girlscene's Fleur mocht samen met de winnaressen de exclusieve preview van deze film gaan bekijken. Bij aankomst waren er al heel wat meisjes binnengedruppeld, in spanning wachtend op de film. Iedereen kletste met elkaar over de verwachtingen van de film en wat ze van het boek (waar de film op gebaseerd is) vonden. Er is namelijk een hele boekenreeks net als bij The Hunger Games en Twilight en deze is in Amerika al een groot succes! Enkele Girlscene meiden hebben deze overwaaiende trend meteen al opgepakt.


Nadat iedereen elkaar een beetje had leren kennen kon het echte werk beginnen: de film! Want dáár draaide het natuurlijk om. In de bioscoopzaal zocht iedereen een fijn plekje uit, klaar voor 'The Mortal Instruments: City of Bones'. Spannend! 


Wat iedereen van de film vond moeten we nog even geheim houden, maar dat er veel meiden met een big smile de zaal uit kwamen kunnen we wel vast verklappen! Maar hoe kan het ook anders met stijlicoon Lily Collins, de suuuper knappe Robert Sheehan, Jamie Campbell Bower en Kevin Zeegers in de hoofdrollen. Ga deze film dus vooral bekijken! Eerder schreven we een artikel over de film waarbij ook de trailer te bekijken is. Nieuwsgierig? Je kunt het artikel en de trailer hier nog eens zien!

Als échte 'The Mortal Instruments'-fans wilde iedereen natuurlijk heel graag op de foto met de levensgrote poster. 

Deze Girlscene-lezeres kwam helemaal uit Gent, speciaal voor de voorpremière! Ze is zó gek van de boeken dat ze zelfs 'runen' op haar arm had getekend. Ga de film maar bekijken om te ontdekken wat runen zijn!

Binnenkort verschijnt er een exclusief report over de film online op Girlscene van één van de winnaressen. Houdt de website dus in de gaten!

Kun jij ook niet wachten tot 'The Mortal Instruments: City of Bones' in première gaat?