Oproep: Elite Model Look castingdag op 25 augustus in Muiden!

Celebs door Redactie

Strike a pose! Een tijdje geleden schreven wij al over Elite Model Look 2013, de ultieme kans voor meiden (en sinds dit jaar ook jongens) om een succesvolle carrière als model te starten! Paraderen over de catwalk, shinen voor de camera... is dit ook jouw droom? Doe dan mee! De eerste castingdag van de internationale modellenwedstrijd begint op 25 augustus in Muiden. Schrijf je in en wie weet word jij wel de nieuwe Lara Stone, Gisele Bündchen of Yfke Sturm! 

Elk jaar is het Elite team op zoek naar het nieuwe gezicht van Nederland. Elite Model Look is de bekendste en meest prestigieuze modellenwedstrijd ter wereld. Voorheen konden alleen meiden zich inschrijven, maar sinds dit jaar kunnen jongens ook meedoen aan Elite Model Look! Natuurlijk moeten mannelijke deelnemers ook aan een aantal eisen voldoen: ze moeten tussen de 16 en 25 jaar zijn, en een minimale lengte van 181 cm hebben. De jongens strijden in een losse competitie om een plekje in de finale, je zal het dus alleen tegen meisjes hoeven opnemen. 

Jaarlijks schrijven heel veel meiden (en nu dus ook jongens) zich in met de hoop om de finale te halen. Niet zo gek, want veel bekende modellen zijn hun carrière gestart met deze wedstrijd. Denk aan Gisele Bundchen, Diane Kruger, Alessandra Ambrosio en Cindy Crawford. Niet de minste namen dus! 

Lijkt het jou wel wat om in dat rijtje thuis te horen?!  Dan roepen wij jou op om mee te doen aan Elite Model Look! De eerste castingdag vindt plaats op 25 augustus van 12:00 tot 17:00 uur in Muiden

Voorwaarden
Om mee te kunnen doen aan Elite Model Look moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen:
♥ Leeftijd tussen 14 en 22 jaar
♥ Minimale lengte van 172 cm

Inschrijven
Is Elite op zoek naar JOU? Schrijf je dan in om deel te nemen aan de castingdagen! Alle kandidaten kunnen zich inschrijven via elitemodellook.nl of via de casting app op Facebook.

Je moet drie recente foto's van jezelf uploaden:
♥ Een van het gezicht
♥ Een portret
♥ Een foto waarop het hele lichaam zichtbaar is

Het is belangrijk dat je zo min mogelijk make-up draagt en dat je accentuerende kleding draagt (denk aan skinny jeans of legging met een basic T-shirt).

Ben je onder de 18? Dan is het verplicht om bij de casting een toestemmingsbrief van je ouders of verzorgers mee te nemen.

De wedstrijd
De geselecteerde modellen in spé strijden vervolgens op 22 september aanstaande, in de toonaangevende salon van Rob Peetoom Hair + Make-up aan de Elandsgracht in Amsterdam, om een plek in de finale. Deze vindt plaats in The Harbour Club op 4 oktober in Amsterdam en is live te volgen via YouTube. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam is het doel om een plek te bemachtigen in de prestigieuze World Final op 27 november in Shenzhen China. Hier zullen talenten uit de hele wereld strijden om de titel Elite Model Look 2013, een 3-jarig contract bij het Elite Model Agency Worldwide en wereldwijde bekendheid.

Oja, volg jij de Elite Model Look Facebookpagina al? Zo ben jij altijd op de hoogte van nieuwtjes, oproepen, achtergrondinformatie, prijsvragen en ga zo maar door... Liken dus! 

Ga jij je inschrijven voor de castingdag in Muiden?