Top 10 meest vreemde dierenattributen

Lifestyle door Fleur

Dat sommige baasjes ver gaan in de verzorging van en liefde voor hun huisdier is niets nieuws. In Amerika zijn er zelfs speciale massagesalons en spa's voor huisdieren! Ook in Nederland verschijnen er steeds meer winkels die gericht zijn op luxeproducten en attributen voor je hond, kat of cavia. Wij vonden tien bizarre dierenattributen en willen die je niet onthouden. Lees snel verder!

1. Hondenkoekjes-machine
Je hond kan deze koekjes natuurlijk niet zelf maken, maar er zijn genoeg (kleine) baasjes die dit gráág voor hun beste harige vriendje doen. Met deze 'Dog Biscuit Maker' kun je een berg koekjes maken voor je hond binnen een paar minuten. Je krijgt er zelfs een decoratiekit bij.

2. Achtervolg de laser
Je hebt vast wel eens ooit gespeeld met een laser of lampje om je huisdier te plagen of er met hem mee te spelen. Met deze machine hoef jij niets meer te doen: hij creëert een bewegend laserstreepje op de vloer zodat je hond of kat er uren mee kunnen spelen. 

3. Het 'Spa-bed'
Dit verwarmde bed is een stylish item op zich. Met donker kersenhout en een kussen dat uitgevoerd kan worden in welke stof of print je maar wil zou niemand denken dat dit meubel speciaal voor je dier is. Aan de zijkanten bevinden zich warmtepanelen om jouw huisdier zich optimaal te laten ontspannen en behaaglijk warm te laten voelen. Je arme dier kan zo heerlijk relaxen en oude gewrichten of spieren lekker laten rusten. Je zou er bijna een voor jezelf willen!

4. De 'Bubbletastic' honden bubble machine
Ja, je leest het goed: een honden-bubble-machine. Dit juweeltje produceert automatisch bubbels die naar spek(!) ruiken zodat je hond niets anders kan en wíl dan jagen op deze bubbels. Uren speeltijd gegarandeerd!

5. De stank-vinder
Met dit onmisbare product kun je heel gemakkelijk alle plekken in huis vinden waar urine, speeksel of braaksel van je huisdier in de vloer of meubels is getrokken. Met het ultraviolette licht spoor je de plek op, met de spray verwijder je onfrisse luchtjes. Wat een uitvinding!

6. De hamster-racer
Dit prieeltje kun je jouw hamster natuurlijk niet ontzeggen. In deze getunede 'auto' kan je hamster naar hartelust heel de nacht rennen. Het leuke is dat je hem vrij door de kamer kunt laten gaan en het ziet er nog hilarisch uit ook. Ook leuk: organiseer eens een wedstrijd tussen twee of drie hamsterracers!

7. De doggy lover
Je kent het vast wel: het ongemakkelijke moment dat je hond op de arm van je beste vriendin of van het bezoek van je ouders gaat 'rijden'. Of dat je lekker een filmpje zit te kijken en je hond zijn behoeftes niet kan controleren. Met deze 'hondenvriend' is dit probleem voorbij. Speciaal ontworpen zodat honden zich er lekker op uit kunnen leven. Tja...

8. De huisdier-stoel
Sommige mensen zien hun huisdier als een soort kind, en doen dan ook alle dingen die ze met een kleuter ook zouden doen. Lekker naar de speeltuin, wandelen, en: aan tafel eten. Deze stoel is speciaal ontwikkeld om gezellig met je huisdier te kunnen tafelen. Je hangt hem aan tafel en zet je hond of kat er zo in. Gezellig!

9. Huisdier-loopband
Sommige huisdieren krijgen nooit genoeg beweging en hebben altijd energie. Wat is er dan makkelijker dan een speciale loopband voor je huisdier? Hierop kan je hond lekker een uurtje rennen en zo zijn benodigde beweging krijgen. Scheelt jou weer een flinke wandeling! 


 

10. Hondenparaplu
Deze gadget zagen we al eerder voorbijkomen op Girlscene. Je hond, kat of konijn hoeft hiermee nooit meer nat te worden tijdens een blokje om. Jij droog, je huisdier droog: iedereen blij!

Wat vinden jullie van deze bizarre dieren attributen en kennen jullie er nog meer?

Bronnen: sheknows, 630WPRO, mnn.