Wie rockt de look?

Celebs door Fleur
Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?Kendall en Kylie Jenner hebben deze week hun nieuwste collectie voor PacSun gelanceerd in New York. Kylie ging daarbij gekleed in een donkere skinny, witte top met de tekst 'Kali for Nia' en stoere veterlaarsjes. 

Voor de opening van een club in Hollywood kleedde Twilight-actrice Ashley Greene zich casual. Met een multicolor printed top, skinny jeans en zwarte pumps ziet ze er eenvoudig maar mooi uit. 

Kick-Ass- en Dark Shadows-actrice Chloë Moretz werd in Londen gespot op weg naar een radio-interview. Deze jonge actrice is zich aan het ontpoppen als waar stijlicoon! Ze koos die dag voor een bijna volledig zwarte look. Met een zwarte skinny, zwart satijnen shirt, een kort donker jack met goudkleurige print en zwarte Mary-Jane sandalen ziet ze er tegelijkertijd stoer en vrouwelijk uit. 

Oudere zus Kendall droeg bij de lancering van haar eigen modelijn een zwartleren broek gecombineerd met een witte top en een statement ketting. Ze maakte haar stylish en stoere look af met donkere leren veterlaarsjes. 

Poll

Wie rockt de look?

Check resultaten
 

Wij zijn heel benieuwd: op wie hebben jullie gestemd en waarom?