Fashion

DIY: Festival shorts met studs

Geen festival is compleet zonder de juiste outfit. 'Festivalfashion' is inmiddels een begrip en het is dan ook erg belangrijk dat jij je meest hippe outfit uit de kast trekt om er vervolgens de hele dag in te dansen. Ben jij op zoek naar de perfecte festival shorts? Zoek dan niet verder en maakt ze gewoon zelf! Hoe? Dat lees je hier. 

Wat heb je nodig?
- Een spijkershort (je kunt ook de pijpen van een oude spijkerbroek afknippen)
- Krijt/potlood
- Studs in goud en zilver 
- Knijptang

Wat moet je doen?

1. Bedenk welk patroon je op je short wil en teken deze met het potlood op je broek. In dit geval is er gekozen om de studs in een wave patroon langs de randen van de jeans te bevestigen

2. Begin onderaan en druk een stud door de stof heen. 

3. Gebruik de knijptang om de scherpe uiteinden om te buigen. Hiermee voorkom je dat je tijdens de DIY flinke wonden oploopt ;-). 

4. Zorg ervoor dat de uiteinden helemaal gebogen worden, zodat ze jouw huid niet zullen openhalen als je de festival short eenmaal aan hebt. 

5. Ga verder met de overige studs. Laat steeds wat ruimte tussen de studs, dat ziet er wat speelser uit. Wissel af met goud en zilver. 

En voila! Je hebt de perfecte festival shorts. Je kunt 'm met bijna alles combineren en hij is nog comfortabel ook! En nu op naar dat feestje :-). 

Wat vind jij van deze DIY? Ga jij jouw eigen festival shorts maken? 

Bron: apairandasparediy

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved