Lifestyle

Healthy is the new skinny

74

De media- en modewereld zijn vaak genadeloos. Overal zijn skinny modellen te zien die er zogenaamd 'perfect' uitzien. In campagnes wordt er nog een schepje bovenop gedaan: deze foto's worden zo bewerkt dat de modellen of celebs er nóg strakker, dunner of egaler uitzien. Maar is dit realistisch? Nee! En zouden wij allemaal moeten streven naar 'dun' zijn? Nee! Lees hier verder waar het écht om draait. 

Dun zijn zou eigenlijk nooit het streven of doel op zich moeten zijn. Dit kan namelijk verkeerde patronen in de hand werken op het gebied van eten, bewegen en hoe je tegen jezelf aankijkt. De mode- en mediawereld schetsen namelijk een verkeerd ideaalbeeld. Want, hoeveel vrouwen zien er daadwerkelijk zo uit als die modellen op de catwalk of celebs op tv? Van alle vrouwen op de wereld is er misschien 1% die het figuur heeft wat geïdealiseerd wordt in de media. En wie zegt eigenlijk dat dat het mooiste is?

Het allermooiste is namelijk een vrouw die gezond is en zich goed voelt. Een vrouw die goed leeft, gelukkig is, liefheeft en goed voor zichzelf zorgt van binnen en van buiten. Een vrouw die er sterk uitziet in plaats van 'dun'. Het zou niet uit moeten maken of je ernaar streeft om dunner of juist wat dikker te worden, het streven moet zijn GEZOND te worden.

De laatste tijd zien we deze gedachtegang steeds sterker worden, en zien we de volgende slogans meer dan eens voorbij komen: 
Bron beelden: runliveloveyourself

Motiverende quotes dus, die laten zien dat het gaat om zelfvertrouwen, het accepteren van je lichaam en streven naar een gezond lichaam gaat in plaats van een dunner lichaam. Love yourself! 

In 2004 begon cosmeticabedrijf Dove al met het afgeven van positieve signalen ten opzichte van het zogenaamde ideaalbeeld van de vrouw. Dove zette de 'gewone' vrouw in voor de campagnes, vrouwen met lichamen zoals jij en ik, die allemaal verschillend en allemaal mooi zijn. 
Bron beelden: Dove

Het belangrijkste is dus dat mooi zijn niets te maken heeft met dun zijn. Iedereen heeft een verschillend figuur met haar eigen plus- en minpunten. Streef ernaar gezond, zelfverzekerd en gelukkig te zijn. Beweeg, en hou van je lichaam door er van binnen en van buiten goed voor te zorgen. You are beautiful!


Bron beeld: runliveloveyourself

Wat vind jij van deze quotes en welke is je favoriet?

LOVE dit artikel
43 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

74 reacties

 • 5 jaar geleden Demin

  dik& dun boeit het

  we all the same

 • 6 jaar geleden Sab

  @Aphrodite: ik ben helemaal niet gefrustreerd. Ik probeer zelf al een tijdje gezond te doen, maar vind dit niet gemakkelijk. Zo artikels als deze motiveren me dan weer om er mee verder te gaan en daar heb ik meer aan dan iemand die zegt dat ik goed ben zoals ik ben.

  Mensen zijn gewoon zo vlug op hun tenen getrapt. Zeg je iets goed over die mensen, dan zijn andere mensen weer niet tevreden. Ik snap wel vanwaar je komt hoor. Ik vind die quote ook een beetje raar. Maar door één quote die niet meteen in het hele plaatje past, gekwetst en beledigd zijn, komt heel onzeker over. Dit artikel is bedoeld als positieve boodschap voor de mensen die al zo lang proberen af te vallen en worstelen met hun gewicht. Ik vond het gewoon jammer dat het weer negatief gemaakt moest worden. Maarja, ieder zijn mening ;D

 • 6 jaar geleden luna

  Ik word hier zo moe van. Hier word dus net zo hard gediscrimineerd naar dunne of 'ongezonde' mensen. Ik vind dat iedereen gewoon is moet stoppen met elkaar te beoordelen wat gezond is (dik of dun). Mensen vergeten hier dat er ook nog meiden zijn met bijv. een tengere bouw zoals ik. Zou ik me daarom minder moeten voelen omdat ik zogenaamd niet healthy ben? No way.

 • 6 jaar geleden Marjolein

  mooi artikel

 • 6 jaar geleden ArianaFan

  Vind ik mezelf te dik? Tuurlijk. Maar dat zeg niet dat ik niet gezond leef! Ik sport 5x in de week en ik eet elke dag 2 stuks fruit en ik voel me niet ongemakkelijk. Prima toch? Ik ben blij met mezelf! En zo zou iedereen moeten denken al ben je dun of dik . Love life xoxo

 • 6 jaar geleden Aphrodite

  @ sabrina: er zit een verschil tussen motiveren en het benoemen dat mager uit de mode is.

  'Als je alleen maar wil dat iemand zegt hoe mooi je wel niet bent moet je niet op het internet zitten' Ik zie niet in wat dit statement te maken heeft met mijn reactie, maar dat zal vast een stukje eigen frustratie zijn.

 • 6 jaar geleden Sab

  @Aphrodite: Ik denk niet dat dit artikel dunne meisjes een slecht gevoel wil geven. Als je alleen maar wil dat iemand zegt hoe mooi je wel niet bent moet je niet op het internet zitten. Ik denk dat het vooral de bedoeling is om je te motiveren om te gaan sporten en gezond te doen. Dat is iets wat veel mensen meer nodig hebben, dan iemand die altijd maar zegt dat ze perfect zijn zoals ze zijn.

 • 6 jaar geleden NEZ

  DEMIII

 • 6 jaar geleden Aphrodite

  Ik dacht altijd dat girlscene streefde naar een positief beeld van je lichaam op zichzelf. Dat je juist moet omarmen wie je bent ongeacht of je maatje 32/40/46 hebt en of je nu fit bent of juist slappe spieren hebt, dat elk lichaam mooi is. Ik vind de quote 'skinny girls look good in clothes, but fit girls look better naked' een nogal beledigende opmerking. Dat betekent dat, bijvoorbeeld iemand met maat 32, er niet uitziet als ze haar kleren uittrekt. Dat is wat er letterlijk staat. Als een site waarvan ik altijd het idee had dat jullie juist promoten dat je blij moet zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet, vind ik dit een ongepaste quote.

  Vervolgens staat er bij de tags 'hou van jezelf' 'love yourself' 'zelfvertrouwen' nu kan ik jullie verzekeren dat met dit artikel jullie geen van alle doen. Volgens mij hebben jullie een lesje nodig in hoe geef ik een persoon zelfvertrouwen, want vertellen dat die persoon er alleen goed uitziet als ze fit is, is net zo erg als vertellen dat een persoon maatje nul moet hebben om mooi te zijn. Hypocrisie noemen we dat.

 • 6 jaar geleden Roos

  Ik lees hieronder in de reacties dat als je sport en gezond eet dat je dan toch wel dun wordt. Maar dat is niet zo, dat ligt helemaal aan je bouw. Ik kan zo dun worden als ik wil maar mijn dijen blijven dikker.

  Verder vind ik dit een heel goed artikel. Maar ik ben het er ook wel mee eens dat als jij je beter voelt als je iets slanker bent dat dat ook oké is en dat je dan ook goed is om af te vallen. Zo lang je maar tevreden bent met jezelf.

 • 6 jaar geleden JulietHoffman

  Of. Iedereen doet gewoon waar die zin in heeft. En als je niet gezond wilt zijn doe je dat lekker niet. Iedereen is prachtig, doe het voor jezelf.

 • 6 jaar geleden bealwaysreadyy

  Voor de meiden hieronder met een 'dunne lichaamsbouw' : No excuses.

  Doe veel aan krachttraining en je zult ronde spieren krijgen. Je zult aankomen, niet door vet maar door het opbouwen van spieren

  Wil alleen zeggen dat meiden moeten stoppen met praatjes like zogenaamde lichaamsbouw en aanleg voor dik/dun zijn. Ga er gewoon voor, iedereen heeft het in zich.

 • 6 jaar geleden daydreamer

  Ik ben het dus helemaal eens met x_Brunettee

 • 6 jaar geleden ilovemylife

  Ik ben het met de reactie hieronder eens, ik bijvoorbeeld, vind mezelf veel te dun, ik heb geen ondergewicht maar ik zou graag wat, tja, voller zijn zeg maar en kies ik er zelf voor? nee, het komt door je lichaamsbouw dat sommige meisjes niet makkelijk bijkomen, het is zelfs bewezen dat meisjes met zulke bouw moeilijker kunnen bijkomen dan dat meisjes met een hoger gewicht kunnen afvallen, en ja wie zorgde ervoor dat je "te zwaar" werd? jij zelf, wie zorgt ervoor dat jij afvalt? jij zelf, wie zorgde ervoor dat jij een te dun lichaam hebt en niks bijkomt hoeveel je ook eet of wat je ook doet, jij niet, daar kun je helemaal niks aan doen, dus dat plaatje waarop staat: 'skinny girls look good in clothes but fit girls look good naked' kan mensen als mij eigenlijk zelfs best wel kwetsen..

 • 6 jaar geleden Rieke

  hm ja.. dit artikel is eigenlijk ook een beetje judgemental, want mager/dik is FOUT! en 'fit' is GOED! Dat plaatje wat erbij staat van 'skinny girls look good in clothes but fit girls look good naked' is eigenlijk superfout.. dan judge je iemand op hoe haar lichaam eruit ziet. Niet iedereen kiest ervoor om mager te zijn.

  Ik zou, girlscene zijnd, als standpunt kiezen: hoe JIJ eruit wilt zien, dat is okee. Als je maar de goede redenen erachter hebt. Als je bijv. anorexiamager wilt zijn is dat misschien niet okee, omdat je dan je geluk daaraan verbindt terwijl je, als je eenmaal daar bent, niet gelukkiger bent. Alleen maar ongezonder

 • 6 jaar geleden Faalhaasje

  Weet je wat eens fijn zou zijn, als het ook gewoon geaccepteerd wordt dat je misschien soms ongezond eet, niet sport, veel drinkt en alles doet wat god verboden heeft. Want jesus christ het is je eigen lijf en daar mag je mee doen wat je wilt. Ik voel me ook prima en vind dat ik er goed uitzie, en dan ben ik dus niet healthy and fit.

 • 6 jaar geleden Jessica

  Prima zo'n artikel, maar bedenk dat als je skinny bent je ook fit kan zijn. Daarbij kan iemand ook veel eten en alsnog erg dun zijn én ook veel rondingen hebben. Vind het onderscheid in dit artikel te hard.

  Ben er wel mee eens dat het vooral om je mindset gaat. Iemand kan een prachtig lichaam hebben en alsnog denken dat hij/zij te dun of dik is.

 • 6 jaar geleden Romy

  Tuurlijk. Ik probeer dat ook weleens te denken. Maar zodra ik langs een spiegel of raam loop en zie die dikke armen weer dan is dat snel weer weg haha.

 • 6 jaar geleden sharon

  snel en makkelijk geld verdienen !!

  https://www.cash4ladies.nl/aanmelden.php?ref=70121

 • 6 jaar geleden Shannon

  Ik vind gewoon een gezonde vrouw mooi. Waarvan je ziet dat ze lekker in haar vel zit. Ja dat kunnen getrainde vrouwen zijn die er super hard voor werken, veel sporten en gezond eten. Hele dunne vrouwen zijn omdat dat hun aanleg is, maar ze genoeg eten (ja zo ken ik er heel veel). En stevigere vrouwen zijn, die of gezond eten maar een aanleg hebben, of gewoon houden van wat lekkers...

  Als je je maar gezond en goed voelt straal je dat ook uit. En dat vind ik mooi.

 • 6 jaar geleden x_Brunettee

  goshhh wat kunnen mensen toch zeuren zeg, niet normaal. Als er een artikel over afvallen is dan zeuren jullie dat 'iedereen mooi is' en 'waarom gaat het alleen maar over afvallen'. Als er een artikel zoals dit is dan zeuren jullie dat 'dunne meisjes nu onzeker worden'.

  Meiden, ik denk niet dat dit gaat over 'dik' of 'dun'. Iedereen moet blij zijn met zijn lichaam, of je nou dun, curvy of dik bent. Als je zeker over jezelf bent, ben je het mooist.

  GOED ARTIKEL BTW

 • 6 jaar geleden lovepink

  die fotos ook :') promoten hoe gezond het zou zijn om dik of curvy te zijn maar wel fotos postten van dunne meiden. En die dove reclame dan, waarom zijn daar alleen maar curvy vrouwen te zien? Ik zie geen enkele wat slankere vrouw. ik citeer: ''vrouwen zo als jij en ik'' Uh, blijkbaar bestaan er alleen maar curvy vrouwen?

  ''die allemaal verschillend en mooi zijn'' de vrouwen zijn qua lichaam allemaal hetzelfde? :') en mooi zijn kan dus blijkbaar ook weer alleen als je curvy bent. maar ondertussen zit iedereen tegenwoordig te lijnen en worden we doodgegooit met de topics en artikelen over afvallen. Lekker hypocriet dit weer.

 • 6 jaar geleden LouelliRebelli

  Goed dit. Word ik blij van. =) Gewoon jezelf zijn en je eigen ding doen, lekker genieten, maar toch maat weten te houden.

 • 6 jaar geleden ilovehimx

  ik vind die meisjes op die foto's ook gewoon dun hoor. ik zou hun niet dik noemen... en ben het eens met degenen die zeggen dat natuurlijk dunne meisjes hier onzeker van worden. ik ben ook best dun van mezelf, gelukkig kan ik het hebben maar er zijn meiden die er echt onzeker van worden en zich straks vol gaan vreten met ongezond spul, nou dat is lekker gezond?

 • 6 jaar geleden just_myself

  @merel je hebt gelijk ze maken van nature 'dunne( meisjes tegenwoordig zo onzeker want dun zijn is niet goed je moet een 'buikje hebben om gezond te zijn dit slaagt nergens op

 • 6 jaar geleden Mathilde

  Demiiiiii(l)(l)(l)

 • 6 jaar geleden Maura

  Helemaal met je eens @0705 en @XLELY, als je ondergewicht hoef je niet meteen anorexia te hebben, het kan bijvoorbeeld ook dat je gewoon nooit echt honger hebt of door je medicijnen je eetlust (gedeeltelijk) vergaat(zoals bij mij is gebeurt).

 • 6 jaar geleden puddingfishcake

  "Het belangrijkste is dus dat mooi zijn niets te maken heeft met dun zijn." "Een vrouw die er sterk uitziet in plaats van 'dun'." Nou bedankt, maak van nature dunne meisjes maar onzeker --'.

 • 6 jaar geleden Milou

  DEMI ♡

 • 6 jaar geleden 0705

  Zo jammer dat iedereen meteen weer gaat zeuren en alles beledigend opvat.

  Oke, er zijn veel sportartikelen en artikelen over eten en een gezonde lifestyle. Fit betekent niet dun, wat voller zijn betekent ook niet automatisch dat je niet fit bent.

  Fit en gezond zijn is gewoon je goed voelen en niet jezelf uithongeren of elke dag naar de Mac. Het is gewoon op jouw eigen best zijn, en hoe je er dan uitziet verschilt per persoon.

  Te streng zijn voor jezelf qua eten (maaltijden overslaan, alleen sla en komkommer eten enz.) of juist te erg losgaan met eten (elke dag zakken chips, veel vette dingen en frituur) zijn allebei niet goed voor je. De uitdaging is een balans te vinden die voor jou goed werkt en waar jij je goed bij voelt.

 • 6 jaar geleden Schaap

  Je kunt toch ook vol zijn en gezond? En geloof me, mensen kunnen ook doorslaan in gezond leven. Dat is nou ook niet bepaald gezond.

 • 6 jaar geleden Mireilledlm

  Goed concept! Het is inderdaad beter om je leefwijze aan te passen waardoor je je goed voor altijd voelt en niet overdreven te gaan afvallen voor een bepaalde tijd en jezelf alleen maar vergelijken en opdrachten te geven!

 • 6 jaar geleden XLELY

  Je kunt trouwens ook skinny én curvy zijn. En skinny is gewoon gezond, té dun is natuurlijk niet gezond, maar te dik ook niet.

  En een gezond lichaam kan heel erg variëren. Van erg dun, maar toch gezond, of tegen de bovengrens aan, maar ook nog gezond.

 • 6 jaar geleden XLELY

  Waarom gaat het altijd alleen maar over de 'volle' vrouwen die blij moeten zijn met hun lichaam? Als iedereen blij moet zijn, moeten dunne vrouwen dat ook zijn.

  En dun zijn heeft wel te maken met gezond zijn want dik zijn is ongezond. Er is natuurlijk niks mis met wat voller zijn, maar dik zijn is ook niet goed.

  En, skinny is gewoon mooi. Er is een verschil tussen skinny zijn en anorexia hebben. De vrouwen op de eerste drie foto's zijn ook skinny.

 • 6 jaar geleden BeautybloggerXL

  Nou ja zeg, ik vind dit wel een goed artikel! Dat afkatten is echt zo niet leuk -_-

 • 6 jaar geleden brontide

  Helemaal met @sunnyflower eens, wat nou als je van nature slank bent? Doe gewoon waar je zelf het beste bij voelt.

 • 6 jaar geleden Ramona

  Ugh.. het is ook nooit goed.. waarom moet iedereen altijd OVERAL op zeiken.. -___-

 • 6 jaar geleden Autumn

  @sunnyflower inderdaad! Bovendien, dit artikel zegt dat de Dove reclame allemaal verschillende soorten vrouwen bevat, maar ik zie geen enkele wat dunnere vrouw. als dit artikel gaat over dat iedereen goed is als je maar gezond bent, vanwaar die eerste quote, en vanwaar zijn alle vrouwen van de Dove foto dan curvey?

 • 6 jaar geleden lieliela

  mee eens @skitty_

 • 6 jaar geleden KatnissEverdeen

  @colorcake Jij zegt ' Ik vind persoonlijk dat vrouwen toch het mooist zijn als ze rondingen (heupen, borsten en dan een mooie taille)'

  Maar Daarvan kunnen dunne meiden zonder rondingen ook heel onzeker van worden.

  Verder snap ik wel dat sommige meiden zich aangevallen voelen maar dat hoeft echt totaal niet! Het gaat er om dat je je lichaam accepteert hoe die is.

 • 6 jaar geleden Raawr

  jammer dat er meteen weer zoveel gezeik komt.

  Ik vind het een goed artikel. Als je dit als aanvallend gaat zien ligt dat toch echt aan jezelf want de nadruk ligt hier niet op 'dun is ongezond en dik is ongezond'

  maar om lekker in je vel zitten door te sporten en gezond te eten.

 • 6 jaar geleden beliectionerforever

  @sunnyflower helemaal mee eens

 • 6 jaar geleden sunnyflower

  Ik vind het goed dat gezond nu in de mode is maar nu lijkt het alsof dunne meiden lelijk en ongezond zijn en dat is ook onneerlijk. vooral de quote : Skinny girls look good in clothes , fit girls look good naked vind ik echt beledigend. Want nu zeggen ze eigenlijk dat dunne meiden lelijk zijn. Ik begin er langzaam een beetje moe van te worden: Dan is curvy hip en dun niet, dan is dun hip en curvey niet, dan weer curvey dan weer dun enz. Het blijft maar doorgaan. Misschien zou er eens een nieuwe trend moeten komen die de zelfverzekerde vrouw heet. Want het maakt geen reet uit of je nou 50 of 75 kilo weegt, als jij maar trots op je zelf bent en kunt zeggen: Dit is mijn lijf en ik ben er trots op!

 • 6 jaar geleden Iridescent

  Helemaal eens met Skitty_

 • 6 jaar geleden Nodance

  Ik denk dat als je je best doet om gezond te leven, je vanzelf het lichaam krijgt wat bij je past en wat naar alle waarschijnlijkheid zeker niet te dik zal zijn. Dit betekent veel groenten en fruit, noten, vette vis, niet teveel vlees, niet teveel graanproducten, etc., en genoeg lichaamsbeweging. En ik denk dat het belangrijk is dat je niet teveel producten gebruikt waar chemisch mee gerommeld is zoals smaak- en zoetstoffen, kleurstoffen en andere toevoegingen.

  Zorg goed voor je lijf

 • 6 jaar geleden Skitty_

  Dit slaat echt nergens op sorry. Uiteindelijk met bewegen en gezond eten word je toch "dun". Dus het ideaal beeld blijft dun? Wat nou als ik op mijn luie reet wil zitten met een reep chocolade, dan ben ik ongezond bezig en zou ik dik worden. Dus de conclusie is nog altijd dat dun beter is dan dik?

  Ik zou graag andere artikels willen zien behalve gezond dit gezond dat, het word echt een obsessie voor al die jonge meiden en dat vind ik echt zonde. Bewust worden van voeding oké. Maar dit gaat echt de verkeerde kant op. Niemand weet meer wat goed is "healthy", "fit", "dun", ik moet echt kotsen bij die woorden.

 • 6 jaar geleden Kraplapje

  Ik wilde jarenlang dun zijn, vooral mijn buik moet nog steeds plat. Ik ben inmiddels wel zo ver dat gezond eten en regelmatig bewegen al voldoende is om me beter te voelen. En ja, fitter voelen en zijn is beter dan te dun. Maar soms in een pizza gewoon verrukkelijk en ik vind dat dat gewoon moet kunnen.

 • 6 jaar geleden Kitkat

  @LESLEYYY_ Ik snap je reactie maar ik denk niet dat het zo bedoeld word. Het gaat er om dat veel meiden er naar streven om dunner (of misschien dikker) te worden omdat ze denken dat ze dan mooier of beter zijn. Dat terwijl hun gewicht meestal gewoon al gezond is. Het gaat erom dat we gaan streven naar gezondheid, en dat is toch het belangrijkste. Want wie gezond is en zich goed voelt, is mooi (: of je nou wat voller of slanker bent.

 • 6 jaar geleden LESLEYYY_

  ik vind dit ook aanvallend hoor, kijk naar de quote 'skinny girls look good in clothes, healty girls look good naked' het wordt zo geinterpreteerd dat dunne meisjes niet ook gezond kunnen zijn en dát is zo vervelend.

  dik of dun, je kan altijd sterk zijn en gezond.

 • 6 jaar geleden lieliela

  wel een goed artikel dat het belangrijk is dat je gezond bent. Maar kunnen jullie ook nog eens over iets anders schrijven dan 'je lichaam , gezond eten , sporten blablabla' want ik denk dat veel meiden daar ook wel onzeker van worden ..

 • 6 jaar geleden Marie

  Ik ben het eens met Virginia en Tiinka; dit artikel probeert ons te inspireren om gezond te leven. Het gaat dus niet om dun zijn of dik. Sommige meiden zijn van nature dunner en sommige van nature wat voller, als je maar gezond bent. Waarom zou dat je onzeker maken?

 • 6 jaar geleden Amanda

  ik ben nu 2 jaar model. In de modellenwereld is het heel erg belangrijk dat je het ''juiste'' lichaam hebt, maar ik vind gezond leven belangrijker dan er goed uitzien.. En dat moeten ook heel veel meiden niet vergeten!

 • 6 jaar geleden Raawr

  lovepinkk je begrijpt het niet. Het gaat hier juist NIET om dun of dik maar om GEZOND.

 • 6 jaar geleden puddingfishcake

  @Virginia van Sikkelerus: ja maar toch zit er weer zo iets achter dat curvy toch beter is en dun niet :/ ik citeer: " Een vrouw die er sterk uitziet in plaats van 'dun'. " Dus volgens hen kan dun niet sterk zijn? jaaa.....

 • 6 jaar geleden Virginia van Sikkelerus

  Ik ben het eens met TiinkaJochen, ze probeert hier juist mense mee te helpe, wat denk je? ze willen je insprieren om jezelf te blijve en dat je je lichaam niet moet gaan vergelijke met een supermodel of een celeb, je moet accepteren hoe je bent en daar kan je niks anders aan doen. ja wauw plastisch chirurg, alsngo blijf je jezelf hoe dik of dun je bent ze willen je alleen maar helpen om jezelf beter te voelen en te accepteren hoe je bent.

 • 6 jaar geleden TiinkaJochen

  ik dek dat lovepink deze blog niet snapt, het gaat hier niet om dun of dik, het gaat over gezond leven, dat meisjes hun niet moeten uithongeren om dun te zijn, of zo'n dingen het gaat er niet om dat het niet goed is dun te zijn, het gaat over een gezond voedingspatroon en voldoende beweging te hebben... dus wat het onderstaande meisje zegt is al helemaal niet waar, en dit is dus weeral eens een meisje met een aandachtstekort.

 • 6 jaar geleden OVERJOYED

  Die van demi is mooi! Maar girlscene is de laatste tijd wel erg veel met gezondheid etc bezig, als ik het goed doorheb.

 • 6 jaar geleden proljece

  precies dat wat lovepink zegt. danku

 • 6 jaar geleden puddingfishcake

  Ik citeer lovepink:"ja, en nu zijn alle skinny girls dus allemaal ongezond en passen wij dus niet in het ideaalbeeld, kortom wij zijn allemaal lelijk en ongezond. Bedankt voor me weer eens onzeker maken. Kunnen jullie ook eens een keer iets anders schrijven dat NIET te maken heeft met gewicht, eten of celebs? thanks. " IK ben het 100% met je eens! waarom gaan mensen nu eens niet accepteren dat elke bodytype oké is? nee, ze moeten nu weer i.p.v dikkere meisjes, dunnere meisjes onzeker maken... --'

 • 6 jaar geleden lovepink

  ja, en nu zijn alle skinny girls dus allemaal ongezond en passen wij dus niet in het ideaalbeeld, kortom wij zijn allemaal lelijk en ongezond. Bedankt voor me weer eens onzeker maken. Kunnen jullie ook eens een keer iets anders schrijven dat NIET te maken heeft met gewicht, eten of celebs? thanks.

 • 6 jaar geleden **Chant88**

  Goed artikel!

 • 6 jaar geleden puddingfishcake

  Eindelijk! een artikel dat geen van beide "slank en volslank" afkraakt maar iets gezond toejuicht, want anders is het altijd op die foto's van wat volslankere vrouwen: "ideaal figuur, blabla", leer aub. dat je pas ideaal bent als je het gewoon gezond (niet overdreven gezond) maar gewoon, normaal, en er bestaan dus ook meisjes die van nature slank zijn en daar niks aan kunnen doen, hetzelfde geldt voor wat dikkere meiden. DEAL WITH IT.

 • 6 jaar geleden amLevida

  Goed artikel!!

 • 6 jaar geleden Pleun

  !!!!

 • 6 jaar geleden ScrewIt

  Mijn mening: je moet op het gewicht zijn wat je zelf wilt, zolang dit een gezond gewicht is. Of dit nou aan de dunne kant is of aan de volle kant, lekker interessant! Zolang het gewicht geen gevaar is voor je gezondheid is het het belangrijkst dat je lekker in je vel zit!

 • 6 jaar geleden Moved.

  Goed artikel!

 • 6 jaar geleden BarelyDaisy

  Ahhh top!! Ik vind persoonlijk dat vrouwen toch het mooist zijn als ze rondingen (heupen, borsten en dan een mooie taille) hebben

 • 6 jaar geleden marloeesx

  Probleem is alleen, als ik volgens dit artikel 'gezond' zou leven, dat ik een grassprietje word (;

 • 6 jaar geleden Meija

  Yaayy Demi Lovato

 • 6 jaar geleden Metafoor

  Goed artikel!

 • 6 jaar geleden Lillian

  Wat een goed verhaal, ze hebben echt gelijk gezondheid is belangrijker dan de maat die je draagt!

 • 6 jaar geleden lovessweet

  nothing looks as good as healthy feels, die vind ik echt heel mooi en goed!! ik ben het ook helemaal mee eens met it artikel

 • 6 jaar geleden Thirza

  Goed artikel ik zou ook zeggen iedereen moet gaan voor zichzelf en gezond zijn lekker in je vel zitten en doen wat je leuk vind stoor je niet aan het mode beeld van deze tijd

 • 6 jaar geleden Vera

  .. ( Mooii ).xx

  Helemaal mee-eens..xX

 1. 1