Nieuw: Dove Split Ends Rescue

Beauty door Fleur

Zijdezacht, golvend, dik en gezond haar, dat is wat we willen! Maar het zit niet altijd mee. Gespleten punten, droog, pluizend of beschadigd haar verstoren onze dromen over het perfecte haar. Maar er is hoop! Dove introduceert namelijk de Split Ends Rescue-lijn en een vernieuwde Intense Repair-lijn. 

Sommige verzorging- of stylingtrucs kunnen ongemerkt je haarconditie belasten. Bijvoorbeeld omdat je elke twee maanden je haar kleurt of omdat je vaak een föhn, stijl- of krultang gebruikt. Ook het te vaak of te hard borstelen van je haar, te heet water gebruiken tijdens het wassen of overmatige blootstelling aan zonlicht kunnen de conditie van je haar aantasten. Je haar kan hier zwak, futloos en dof van worden. Wat is er dan fijner voor je haar dan wat liefde in de vorm van fijne, intensieve herstelproducten?

De nieuwe verzorgingsproducten van Dove voeden je haar tot in de puntjes en versterken het zodat je elke dag kunt genieten van een good hair day. Het gaat om de volgende producten:

De Hair Intense Repair-lijn:
De producten van Dove Intense Repair helpen droog, beschadigd haar diep van binnen te herstellen dankzij een unieke formule op basis van Keratin Repair Actives. Deze actieve ingrediënten versterken het kwetsbare haar tot op het celniveau. Door het grondige herstel zal het haar minder snel beschadigen en afbreken en voorkom je gespleten punten. De intens voedende haarverzorgingslijn van Dove zorgt ervoor dat je weer snel volop kunt genieten van je mooie haar én je eigen stylinggewoontes kunt behouden!Nieuw: supersnelle herstelkuur in 60 seconden
De lijn is uitgebreid met een uniek herstelproduct: Intense Repair 60 second Treatment Shot, een behandeling die maar een minuutje inwerktijd nodig heeft om je haar te herstellen! Deze speciale formule zorgt ervoor dat zwak, dof en broos haar sterker wordt. 

De Intense Repair-lijn bestaat uit een Shampoo (€3,89), een Conditioner (€3,89), een Intensieve Conditioner (€4,99), een Conditioner Spray (€4,49), een Herstellend Masker (€6,99) en de nieuwe 60 Second Treatment Shot (€1,29). 

De Split Ends Rescue-lijn
De producten uit deze lijn zijn ontwikkeld op basis van het Active Sealing Serum. De shampoo en conditioner met het serum zouden het krijgen van gespleten haarpunten met 80% helpen voorkomen en verminderen. 


De Split Ends Rescue-lijn bestaat uit een Shampoo (€3,89), een Conditioner (€3,89) en een Leave On Treatment (€5,99). Danique liet tijdens het Dove-event een 'Flip-in' hairextension zetten. Dit is een nieuwe vorm van hairextensions die binnen een minuut zelf te zetten is, geen clips, lijm of weaving nodig heeft, géén schade aan je eigen haar aanbrengt, 100% natuurlijk haar bevat en onzichtbaar is. En kijk eens naar het effect: wow!

Danique is namelijk niet gezegend met een volle bos Beyoncé haar, maar juist met een bosje dun haar. Deze flip-ins kwamen daarom als geroepen! Het beschadigt je eigen haar niet en in een handomdraai heb je een mega bos haar erbij, she loves it! Wil je hier meer informatie over? Laat dan even een reactie achter!


Wat vinden jullie van de nieuwe lijn van Dove, en van Danique's 'nieuwe' haar?