Samantha Jones in 'The Carrie Diaries'!

Lifestyle door Fleur

In The Carrie Diaries volgen we het leven van Carrie Bradshaw in de tijd dat ze nog een tiener was. We kennen natuurlijk allemaal haar belevenissen in haar latere leven, wat we hebben kunnen zien in Sex and the City. In die serie is een van haar beste vriendinnen de pittige en aan sex verslaafde Samantha Jones. De makers van The Carrie Diaries hebben nu de perfecte jongere versie van Samantha gevonden! Benieuwd wie het is? Lees snel verder!


Bron: click4chick

Actrice Linsey Gort zal de rol gaan spelen van Samantha Jones. Het leuke is dat ze een vast gezicht van de serie gaat worden! We zullen dus veel te zien krijgen van deze wilde, zelfverzekerde dame. Volgens de makers zullen Carrie en Samantha elkaar ontmoeten door een 'verrassende connectie'. Ook omschrijven zij Samantha als een knappe en sexy vrouw met ballen, die al naam heeft gemaakt in de rock 'n roll-scene van New York City in de jaren '80. 

Linsey Gort zal naast haar vertolking in The Carrie Diaries te zien zijn in de film '2 Guns' met o.a. Mark Wahlberg, die in augustus uitkomt. Daarnaast was zij te zien in de Amerikaanse series 'Vegas' en 'Sketchy'. 

Wat vinden jullie van de nieuwe Samantha Jones, en vonden jullie het eerste seizoen van The Carrie Diaries ook zo leuk?