Nieuwe 'The Hunger Games' trailer online!

Lifestyle door Fleur

Na de eerste film en de boeken van 'The Hunger Games' zijn we allemaal verslaafd aan deze supersspannende trilogie. De tweede film komt in november dit jaar uit, en nu is er een nieuwe trailer van 'The Hunger Games: Catching Fire' online verschenen! En ja, deze trailer laat eindelijk de kus tussen Jennfier Lawrence's karakter Katniss en Liam Hemsworth's karakter Gale zien! 


Bron: egamerscentrum

In deze exclusieve preview worden de gevolgen duidelijk van Katniss' overwinning uit de vorige film, waar zij als eerste 'The Hunger Games' overleefde. Hierna werd ze in één klap beroemd en dat bevalt haar niet zo goed. Er woedt een grimmige oorlog van het volk tegen het regime en er hangt een revolutie in de lucht. President Snow voelt zich bedreigd en organiseert nieuwe spelen waarin de voormalige kampioenen Katniss en Peeta (Josh Hutcherson) elkaar moeten doden. 

Bron: abcnews

Katniss en Peeta zijn de idolen van het volk, dat gesterkt wordt en hoop krijgt door hun daden. Omdat zij elkaar nu moeten doden in de nieuwe spelen denkt president Snow dat de opstand tegen zijn regime zo de mond gesnoerd wordt. Natuurlijk smeedt Katniss met haar vrienden haar eigen plannen om dit niet door te laten gaan. Daarnaast zit Katniss ook nog in een ingewikkelde liefdesdriehoek verwikkelt waarin zij, Gale en Peeta hun weg proberen te vinden. 

Bekijk hier de trailer!

Wat vinden jullie van de trailer? Kunnen jullie ook niet wachten op de film?