Wie rockt de look?

Celebs door Fleur

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elker week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?


Vanessa Hudgens gaat shoppen in Londen in een witte, zwierige babydoll. Haar zwarte killer Louboutins zorgen voor een vampy contrast met het jurkje, en daar heeft ze ook haar leren haarband op aangepast. Heel vrouwelijk!

Kate Moss was ook in Londen te vinden deze week. Ze werd gekiekt toen ze een etentje had bij The Ivy. Ze draagt een vrouwelijke little black dress met sexy off-shoulder banden en een rits om een subtiel decolleté te creëren. 

Miley Cyrus is vrouwelijk en stoer zoals we van haar gewend zijn. Boven haar leren rokje met split draagt ze een stoer T-shirt. Zowel haar tas, bril en sieraden zijn in het goud op elkaar afgestemd! Haar sandalen zijn simpel, chique en zilverkleurig.

Het was een drukke boel in Londen, want ook Rihanna werd daar gespot! Ze verlaat haar hotel met een nieuwe, weelderige coupe en gekleed in een sportieve witte outfit van net-stof. Haar sport-bh, sneakers en witte zonnebril ondersteunen haar look volledig. Sporty!

Poll

Wie rockt de look?

Check resultaten


Wie rockt de look: wij zijn heel benieuwd op wie heb je gestemd en waarom?