Kleurrijk feestje op de catwalk bij ByDanie op AFW

Lifestyle door Fleur

Het was alweer de vijfde en tevens laatste dag van Amsterdam Fashion Week en die werd afgesloten met een knaller: de modeshow van ByDanie.

Naast schrijfster, stylist en moeder is Danie Bles sinds een tijdje ook modeontwerpster. Als geen ander weet ze wat hippe mode is en wilde met deze show de it-girl naar voren brengen. Voorafgaand de show waren de eerste twee rijen versierd met barbiepoppen in trendy outfits. Gewoon als cadeautje voor de speciale gasten. Hoe leuk?!

Iets na half zeven startte de band Cookies and Cream met een dancenummer en deze feestelijke sfeer bleef de gehele show doorgaan. Talloze mooie modellen liepen op en neer de catwalk over en hadden de meest hippe kleding aan. Werkelijk alles kwam voorbij in diverse kleuren zoals paars, rood en goud. Het was 'mix and match', want het ene shirtje paste makkelijk bij die andere blazer, pantalon of jeans.

Erg van nu waren de fringe jackets, maar ook de leren jasjes al dan niet afgewerkt met sierlijke studs. De fashionshow was één groot kleurrijk feest en was meer dan geslaagd. Na afloop werd er gesproken met Danie en Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen, die tevens van de partij was omdat de sieraden van haar nieuwe lijn YC Jewels op de catwalk te bewonderen waren!
 

 

 

Wat vinden jullie van de nieuwe kledinglijn van Danie Bles?