News

Glee-acteur Cory Monteith overleden

Ongelooflijk verdrietig nieuws op de zondagochtend: Glee acteur Cory Monteith is overleden. De 31-jarige acteur die Finn speelt in Glee, werd een paar uur geleden dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Vancouver, Canada. 


Bron beeld: Reporters
Deze foto is twee weken geleden gemaakt, op 28 juni, toen er nog niks aan de hand leek te zijn...

Over de doodsoorzaak is nog niet veel bekend, wel is duidelijk dat het niet om moord gaat. Op 6 juli checkte Cory, alleen, in bij het hotel in Vancouver, op 13 juli zou hij uitchecken. Maar toen hij een paar uur na de uiterlijke check-out tijd nog steeds niet was uitgecheckt, nam personeel van het hotel een kijkje in zijn kamer.

Daar troffen ze het dode lichaam van de acteur aan. Cory was toen al een paar uur dood. Ongeveer twaalf uur eerder was Cory op bewakingsbeelden van het hotel te zien, toen hij terug kwam naar zijn hotelkamer.

Cory zat eerder dit jaar een paar weken in Rehab. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij op jonge leeftijd al in aanraking met drugs en alcohol gekomen was. Ook op zijn negentiende zat de acteur al enige tijd in rehab. Maar nogmaals, over de doodsoorzaak is nog geen officiële uitspraak gedaan, hoewel lokale media al wel over een overdosis spreken.

Wij wensen Cory's familie, vrienden en natuurlijk zijn vriendin Lea Michele heel erg veel sterkte in deze tijd. En voor ons zal Glee nooit meer hetzelfde zijn.

Rust zacht, Cory.

Bron: E! Online / Hollywoodreporter
Bron beeld: reporters

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved