Staycation tips voor meiden niet (meer) op vakantie gaan deze zomer!

Lifestyle door Fleur
Stay watte? Een staycation! Een vakantie die je thuis in eigen huis of omgeving viert. Lekker goedkoop, en er is veel meer in jouw buurt te zien en te doen dan je denkt! Ga jij deze zomer niet (meer) weg en zoek je nog leuke dingen om te doen? Jessica van MyStyle zet voor jou een paar staycation-tips op een rij, zodat je je nooit hoeft te vervelen!
- Maak er een dagje thuis-spa van met een heerlijke baddersessie en massage van je nieuwe (of oude) vlam. Uiteraard dien je telefoon en computer uit te zetten, of beter: heel ver weg te leggen. Pak er een paar kaarsjes bij, zet een relaxed muziekje op en steek wat wierook aan. Let the relaxation begin! Budget: 5-10 euro.- Hou je van zon, zee en strand? Trek je stoute schoenen aan (of liever gezegd uit) en neem een surfles! MyStyler Nynke neemt een surfles bij Surfles.nl. Hun motto: ‘Feel better, go surfing!’ Nynke: “Ik voelde me top na het surfen en kan iedereen aanraden om ook een surfles te nemen. Eerst oefenden we op het strand de techniek, waarna we de zee in gingen. Ook in de zee werd je door de leraar geholpen bij het ´pakken´ van golven. De school geeft je sta-garantie wanneer je 3 lessen hebt gehad, maar dat was niet eens nodig! Aan het einde van de les had iedereen van ons een keer op het surfboard gestaan en een golf gepakt”. Budget: 40 euro voor 1 les, 100 euro voor 3 lessen, of 10 euro als je geen les wilt en alleen een surfplank wilt huren.


- Houd een picknick met vriendinnen in je eigen tuin (bij je ouders kan ook) of in het park. Steek de BBQ aan met kokosbriketten – nodig voor de zekerheid ook een mannelijke vriend of familielid uit… ;-). MyStyle heeft de veggie burgers getest van de Vegetarische Slager, echt een aanrader! Een heerlijke salade mag natuurlijk ook niet ontbreken, voor recepten kijk op Kook.rubriek.nl. Budget: 5-10 euro per persoon.- Ga naar de VVV om info te krijgen over festivals en leuke dingen om te doen in jouw omgeving. Een overzicht van alle GRATIS festivals komend jaar vind je op Festivalinfo.nl. Een van de grotere festivals is bijvoorbeeld Appelpop in Tiel op 13 en 14 september. Budget: 0 euro! (behalve dan de drankjes op het festival zelf, en het OV).  

Door: Jessica 

Wat gaan jullie allemaal nog doen deze zomer?