Wie rockt de look?

Celebs door Fleur
Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elker week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?
 Jessica Alba ziet er geweldig en ietwat 'goth' uit in haar donkere outfit. Ze draagt een wit T-shirt met zwarte print en een zwarte broek in joggingstyle. Dit combineert ze met een zwart-witte shawl, zwarte Panamahoed en zwarte flats. Vooral haar donker gestifte lippen vallen erg op!

Kourtney Kardashian ging in Californië op een casual date met haar vriend Scott Disick in een zomerse outfit. Een simpel wijdvallend T-shirt, een short met veel kleurtjes en simpele zwarte All-Stars is alles wat ze nodig heeft.

Nicole Richie laat haar fashionista-kant nog eens even goed zien met deze gewaagde outfit. Ze draagt een top met twee verschillende soorten print en daaronder een wijde, zwart-wit gestreepte broek. Ze maakt dit af met een donker Aviator bril en zwarte, puntige pumps. 

Selena Gomez heeft voor Adidas een speciale lijn ontworpen en presenteerde deze afgelopen week in Berlijn. Ze droeg daarbij een zwarte sweater met wijde boothals en een spijkershortje. In haar zwarte Adidas sneakers droeg zij opvallende roze sokjes. Maar dat haar: wow!

Poll

Wie rockt de look?

Check resultaten
 

Wie rockt de look: wij zijn heel beniewd op wie heb je gestemd en waarom?