Series & Films

Keeping Up with the Kardashians seizoen 8

Ben jij ook zo verslaafd aan de realityserie 'Keeping Up with the Kardashians'? Of het nou allemaal echt waar is of niet, de serie werkt verslavend en wordt dan ook seizoen na seizoen beter bekeken. En er is goed nieuws: vanaf 21 juli zijn de gloednieuwe afleveringen van het nieuwe seizoen te zien op E! Entertainment! Ik -Fleur- kreeg alvast een sneak-preview.Wij bij Girlscene zijn stiekem allemaal een beetje fan van Keeping Up with the Kardashians. Daarom was ik ook erg blij met de uitnodiging van E! Entertainment om de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te komen bekijken! Het was bij House of Bols in Amsterdam. Eenmaal daar kreeg ik eerst met een paar andere meiden een interactieve rondleiding door de wereld van Bols, het oudste jenevermerk van Nederland, dat inmiddels ook erg bekend is vanwege de likeuren.Tijdens de rondleiding konden we aan talloze verschillende flesjes ruiken en moesten we de geuren van de likeur raden. Dat is nog en stuk moeilijker dan je denkt! Ook zagen we hoe vroeger jenever gemaakt werd. Uiteindelijk mochten we ook een cocktail kiezen die speciaal voor ons geshaked werd, heel cool! Ik koos voor een 'Lychee Martini', die heerlijk fris was. Toen was het tijd voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen! Hierin vinden er grote veranderingen plaats in de familie. Zusjes Kylie en Kendall groeien op tot jonge volwassenen en hebben behoefte aan onafhankelijkheid. Bruce probeert meer tijd door te brengen met zijn zoon Brody, en Scott wil graag de volgende stap in zijn relatie met Kourtney zetten. Ook staat vooral de geboorte van Kim en Kanye's baby centraal (die natuurlijk ondertussen al geboren is, de kleine North West). Ik vond de aflevering hilarisch, ik heb heel hard moeten lachen om Kourtney en Scott en de opstandigheid van Bruce. 

Na de aflevering was het tijd om zelf aan het werk te gaan. We leerden vier verschillende cocktails shaken, allemaal geïnspireerd op de zusjes Kardashian! Een professionele bartender met zwoele lach leerde ons de fijne kneepjes van het cocktailshaken. Daarna was ik in staat zelf 'Kourtney's Kiss', 'Kims Favourite' en meer te maken. Iedereen kreeg zijn eigen bar, dus je voelde je een echte bartender. Heel gaaf om te doen! 

Al met al was het een leuk event en kan ik niet wachten op de volgende afleveringen van Keeping Up with the Kardashians. Allemaal kijken dus! Vanaf zondag 21 juli om 21.00 te zien op E! Entertainment. 

Volgen jullie ook de belevenissen van de Kardashians, en kunnen jullie ook niet wachten op het nieuwe seizoen?

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved