Twin fashion: Mary-Kate & Ashley!

Celebs door Emma

Er is geen twijfel over mogelijk dat de Olsen twins verstand hebben van fashion. Al jaren verbazen ze de een na de ander met hun kledingkeuzes. Ze hebben van hun passie hun werk gemaakt, want Mary-Kate en Ashley zijn fashion designers voor The Row, en Elizabeth and James. Girlscene zet een aantal outfits van deze modebewuste tweeling voor je op een rij. Kijk je mee? 

Toen de tweeling van nog maar negen maanden een rol veroverden in Full House, had niemand voorspeld dat de twee zusjes fashion icons zouden worden. Maar door de jaren heen hebben ze wel degelijk bewezen dat zij weten wat fashion is. Ze inspireren dagelijks duizenden meisjes met hun verrassende looks. 

De trendsetting twins houden ervan om designer items met vintage te combineren. Hierdoor hebben eigen stijltjes ontwikkeld. De zusjes hebben namelijk een verschillende fashion style. 

Mary-Kate staat bekend om haar vele laagjes en baggy kleding. Ze kleedt zich excentrieker dan haar zusje. MK heeft door de jaren heen verschillende stijlen gehad, maar een look trok toch wel de meeste aandacht. In 2005-2006 zag ze er volgens sommige critici 'dakloos' uit, terwijl andere bladen het stijltje 'boho chic' noemden. Ze trok namelijk wel heel erg veel verschillende laagjes over elkaar heen en haar kleding was zeker 5 maten te groot. Zelf zegt ze dat ze het gewoon koud had: ''Hoe kun je nu niet 20 dingen over elkaar aantrekken als je het zonnige Los Angeles gewend bent en opeens door de sneeuw loopt in New York? Ik denk dat ik daardoor die stijl had. En deels door luiheid.''

Ashley gaat in tegenstelling tot haar zus voor klassiekere looks. Ze wordt altijd gefotografeerd in blazers, A-lijn rokjes en maatpakken. Ook is ze dol op een vintage clutch en oversized horloges. 

En vergeet niet: de Olsen twins gaan de deur niet uit zonder high heels! 

Kijk mee naar een aantal outfits van de zusjes:

Wat vind jij van de stijl van de Olsen twins? Vind jij dat Mary-Kate of juist Ashley zich beter kleedt?

Bron: elle / vogue / huffingtonpost
Bron beeld: reporters