Crea bea's ontdekt: Jolijn, Lynn, Trista & Apollonia

Lifestyle door Fleur
Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken wilden delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?
 
Deze meiden zijn ontzettend creatief en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

Hieronder vind je de creaties van Jolijn. Zij is al sinds de basisschool heel bewust bezig met tekenen, en sinds kort is daar ook fotografie en mode bij gekomen. Ze vindt het heerlijk om er in haar vrije tijd mee bezig te zijn!
Benieuwd naar meer creaties van Jolijn? Check haar blog!

De tweede crea bea van deze week is Lynn. Zij heeft een passie voor fotografie, waar ze ongeveer vier jaar geleden mee begon. Inmiddels is ze overgegaan van een simpele camera naar een geavanceerde spiegelreflexcamera en heeft ze zelfs opdrachten! Ze houdt van foto's waar mensen over na moeten denken, dus waarvan je niet meteen ziet wat het is. 

Onderstaande creaties zijn van Trista. Zij studeert Illustration Designt aan de kunstacademie en studeert volgend jaar af. Op dit moment werkt ze graag met de collage techniek omdat ze daar goed haar gevoel in kwijt kan. Daarnaast heeft ze een eigen YouTube-kanaal waar ze filmpjes post over fashion, beauty en lifestyle, namelijk: DivaDivineVideos. Daarin uit ze haar liefde voor make-up, net als in haar kunst! Ze houdt ervan opvallende looks te creëren en te fotograferen. De laatste crea bea van deze week heet Apollonia. Ze fotografeert en tekent veel, en probeert daarmee een verhaal te vertellen of een gevoel over te brengen. Volgend jaar begint ze aan de Akademie van de Kunsten Sint Joost, en is dus van plan hier haar werk van te maken! 

Wil je graag meer zien van Apollonia? Check haar persoonlijke website!

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naarinfo@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende kunstwerken?  

Met dank aan: Jolijn, Lynn, Trista en Apollonia.