Miley Cyrus neemt fan in dienst!

News door Fleur
Miley Cyrus heeft een van haar grootste fans aangenomen als persoonlijke assistente! Dit vertelde ze deze week tijdens een interview in de televisieshow Jimmy Kimmel Live. Ze was daar super openhartig en legde precies uit waarom ze het meisje in dienst heeft genomen! 

Het meisje, wat echt een superfan van Miley is, kreeg eerst het telefoonnummer van niemand minder dan miss Miley herself. Miley legt uit dat ze het meisje in dienst heeft genomen omdat ze heel erg goed kan omgaan met social media en ze het online profiel van Miley zo een boost kan geven!

Miley vertelt in het interview: 'Ik weet zelf niets van YouTube of Vevo, maar zij weet daar alles over en met haar hulp hebben we zelfs het record op Vevo gebroken! Zij weet wat er in welke tijd moet gebeuren om op 1 te komen of om records te breken.'

Dat de fan dit kan heeft ze al heel erg snel bewezen. Het nieuwste nummer van Miley, 'We Can't Stop', werd op Vevo op de eerste dag al 10,7 miljoen keer bekeken, wow! Dat is zelfs meer dan 'Beauty and the Beast' van Justin Bieber, die daarvoor het record had met 10,6 miljoen keer. 

Het meisje mag zelfs heel de zomer bij de moeder van Miley logeren, om met van alles en nog wat te helpen. Is het niet een dream come true als je voor grootste idool mag werken én bij haar eigen moeder mag logeren?!

Na het interview gaf Miley natuurlijk ook een spetterende performance. Vlak na haar optreden werd er al druk geschreven over hoe steamy Miley met haar dansers omgaat. Oordeel zelf!

Bekijk hier een deel van het interview van Miley Cyrus tijdens Jimmy Kimmel Live, waarin ze over haar fan verteld (vanaf 2:20).

Miley's performance na het interview.

Wie is jouw grootste idool , en hoe zou jij het vinden voor hem/haar te mogen werken? En wat vinden jullie van het optreden van Miley?