Exclusieve samenwerking: Monki by ASOS

Fashion door Fleur

Shop jij ook wel eens online bij ASOS? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf juli zal Monki fashion namelijk worden toegevoegd aan het internationale assortiment dat verkrijgbaar is bij ASOS. Ook hebben ze samen een exclusieve lijn ontwikkeld.

Monki heeft al 65 concept stores, verdeeld over Europa en Azië. Bij ASOS zal een groot deel van de collectie van Monki verkrijgbaar zijn met daarnaast een exclusieve lijn die ASOS en Monki samen ontworpen hebben. 

De samenwerking met ASOS geeft Monki de mogelijkheid haar collectie te delen met ASOS-fashionista's in 230 landen ter wereld. Een waardevolle toevoeging dus voor het Zweedse bedrijf, dat via haar eigen online store nu slechts 18 Europese landen bereikt. 

"We merkten dat er steeds meer vraag kwam naar ons merk in landen waar Monki niet verkrijgbaar was", aldus Lea Rytz Goldman, bedrijfsleider van Monki. "We zijn erg blij met een partner als ASOS, die ons kan helpen onze unieke modelijn aan al onze wereldwijde fans aan te bieden. Zo kunnen we ons merk uitbreiden en nieuwe fans inspireren". 

De exclusieve collectie die de samenwerking tussen de twee bedrijven tot stand bracht introduceert Monki's felle kleuren en prints aan de Asos lovers. Denk aan kledingstukken met all-over grafische prints, zomerse kleuren en originele illustraties. 

"Dat zo'n actueel en populair merk met ons wil samenwerken op een toegankelijk prijsniveau is natuurlijk super. We hebben al sinds de oprichting van Monki in 2006 naar ze uitgekeken dus we kijken er naar uit dit label aan onze ASOS klanten voor te stellen", aldus Nikki Tattersall, Hoofd Verkoop van ASOS.com.

Wij zijn erg benieuwd naar de exclusieve collectie, jullie ook? En zijn jullie van plan om Monki op Asos.com te bestellen?