Gossip Girl(scene) week 25

News door annemerel

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!


Bron: Reporters

Selena Gomez & Ed Sheeran zijn aan het daten! Althans, als we de laatste geruchten moeten geloven. Wij dachten eerlijk gezegd dat Selena nog samen was met Justin, maar het schijnt dat we de laatste statusupdate van die relatie gemist hebben. 

Selena & Ed zouden aan elkaar voorgesteld zijn door Taylor Swift. Taylor is goed bevriend met zowel Selena als Ed. Na de eerste ontmoeting schijnen ze elkaar vaker gezien hebben en het zou er romantisch aan toe zijn gegaan. Volgens dezelfde bron die dit naar buiten heeft gebracht zou Selena Ed 'Gevoelig' en 'Lief' vinden.

Wordt vervolgd.. Misschien...


Bron beeld: Instagram Justin Bieber

Als we nieuws over Selena plaatsen, moeten we natuurlijk ook de laatste roddels over Justin Bieber bespreken. Justin zou namelijk een compleet nieuw team met bodyguards hebben sinds vorige week. Of de bodyguards zelf ontslag hebben genomen, of dat Justin ze zat was is niet duidelijk. Volgens de geruchten hadden de bodyguards het idee dat ze 24 uur per dag aan het babysitten waren, ze hadden nog nooit zo hard gewerkt.

Nog meer Justin nieuws.. Justin wordt aangeklaagd door een paparazzi. Justin heeft de camera van de man afgepakt toen hij foto's van Justin probeerde te maken. Justin heeft de camera teruggegeven, maar heeft het geheugenkaartje gehouden. 


Bron beeld: Instagram Miley Cyrus

Miley Cyrus zegt in een interview met het Amerikaanse magazine Rolling Stone dat ze alcohol gevaarlijker vindt dan wiet. Miley heeft in haar omgeving veel mensen kapot zien gaan aan de alcohol, ze heeft nog nooit iemand kapot zien gaan aan wiet. En zo lang het legaal is (wat het is in Californië) is het wat haar betreft geen probleem.

Ook zet ze even recht dat ze in haar nieuwe single 'We Can't Stop' niet over de XTC-soort 'Molly' zingt, maar gewoon 'Miley' zegt. Miley: 'Ik dacht al dat mensen hier over gingen vallen, maar ik heb een accent en zeg gewoon 'Miley'.


Bron beeld: Instagram Kim Kardashian

Kim Kardashian beviel afgelopen weekend van haar dochtertje, vijf weken te vroeg. De reden dat Kim vijf weken eerder beviel dan gepland was volgens doktoren om medische redenen. Kim zou een groot tekort aan eiwitten hebben en een te hoge bloeddruk. Dit is niet alleen gevaarlijk voor Kim (het tast je organen aan), het zou ook voor groeiproblemen bij haar kindje kunnen zorgen, vandaar dat Kim afgelopen zaterdag haar kindje al ter wereld bracht.

Volgens Kim's moeder Kris Jenner maken zowel moeder als dochter het op dit moment goed. Gelukkig!

Rihanna heeft een fan van haar in zijn gezicht geslagen met haar microfoon. Dit gebeurde tijdens een concert van haar Diamonds worldtour in Birmingham. De avond ervoor had Rihanna gefeest met model Cara Delevingne en dat was nogal een heftige avond. Ze kwam dan ook twee uur te laat voor haar eigen concert! 

Toen een fan haar een high five wilde geven besloot ze niet gewoon 'mee te doen' maar sloeg ze hem met haar microfoon in zijn gezicht. Precies de reactie die je zou verwachten..

Bron: Ohnotheydidnt / Rolling Stone / Zimbio / E!News