Johnny Depp ontkomt aan ongeluk met paard

Lifestyle door Fleur

Johnny Depp is tijdens de opnames van de film 'The Lone Ranger' op het nippertje ontsnapt aan een ongeluk. Tijdens een scene viel de acteur van zijn paard en dit had heel vervelend kunnen aflopen.

”Er was één moment in het bijzonder waarop het erg onplezierig werd”, vertelt Johnny aan David Letterman in de Late Show. ”We hadden de hele dag rondgerend op de paarden en de paarden waren niet echt van plan om te stoppen.”

”Mijn paard besloot om over een paar kleine obstakels te springen. Het paard was zich er niet van bewust dat mijn zadel geïmproviseerd was, het was nep”, gaat Depp verder. ”Na de sprong, gleed het zadel weg en schoof ik naar de linkerkant. De teugels vielen uit mijn handen en op de één of andere manier was ik in staat zijn manen beet te grijpen.”

Depp besefte toen dat hij in een zeer benauwde situatie zat. ''Voor mijn ogen zag ik hele gespierde paardenbenen. Ik zag de spieren bewegen, het leek wel een moordmachine. Ik kon maar aan één woord denken: hoeven! Let hoe dan ook op de hoeven.''

De acteur moest uiteindelijk de manen loslaten waardoor hij van het paard viel. Het dier sprong over hem heen en miste het hoofd van Depp op één haar na. ''Het enige dat me heeft gered is het instinct van het paard om over mij heen te springen. Als dat niet was gebeurd, was mijn hoofd vertrapt.'
 

 


Hebben jullie wel eens net zoiets meegemaakt en op het nippertje aan een ongeluk weten te ontsnappen?