Nieuwe stagiaire: Fleur!

Fashion door Fleur

Hi meiden!

Ik zal mezelf even voorstellen: mijn naam is Fleur, ik ben 22 jaar en vanaf deze week de nieuwe stagiaire op de redactie van Girlscene! Tijdens de zomermaanden ga ik héél hard mijn best doen om de leukste artikelen, roddels, recepten en nog veel meer voor jullie op Girlscene te plaatsen, en heb daar superveel zin in!

Afgelopen jaar heb ik mijn diploma Communicatie- & Informatiewetenschappen behaald. Ik besloot dat ik een jaar de tijd wilde nemen om te reizen en werkervaring op te doen voordat ik verder zou gaan studeren! Dat doel is inmiddels (bijna) gehaald: ik heb een paar maanden in Rome gestudeerd en met mijn vriend door Centraal-Amerika gereisd. De reis was een dream come true: we begonnen in Panama City en zijn daarna in 2,5 maand door Costa Rica, Nicaragua, Utila, Belize en Guatemala getrokken! Deze reis en de ervaringen vergeet ik nooit meer! Nu begin ik dus aan een stage bij Girlscene, ook een droom en ik hoop hier dan ook veel te leren. 

Naast reizen houd ik heel erg van hardlopen, drankjes doen en films kijken met vriendinnen en lange kooksessies met mijn vriend. Ik kan uren in de keuken staan om een heerlijk driegangen-diner voor te bereiden voor mijn familie! Daar ben ik dan ook heel close mee. Met mijn twee zusjes erbij hebben we altijd de grootste lol!

Ik hoop dat jullie mij nu een klein beetje hebben leren kennen! Met heel erg veel zin kijk ik uit naar de komende tijd, hoop ik ook jullie een beetje te leren kennen en vooral veel leuke artikelen voor jullie op Girlscene te plaatsen!

Veel liefs, Fleur