Filmtip voor de vakantie: Love and Honor

Films & Series door Emma

De vakantie is hét moment om leuke dingen met je vriendinnen te doen. De ingrediënten voor een gegarandeerd leuk meidenavondje: vriendinnen, popcorn, frisdrank en een romantische film om bij weg te zwijmelen. De film Love and Honor past perfect in het rijtje. En als we ook nog eens zeggen dat hunk Liam Hemsworth erin speelt... 

In de vakantie kun je altijd weer leuke dingen doen waar je anders geen tijd voor hebt. We plannen altijd zoveel mogelijk meidenavondjes in. Soms kletsen we gewoon uuuuurenlang bij iemand thuis, maar het is ook leuk om samen wat te ondernemen. Naar de film gaan bijvoorbeeld! Love and Honor draait  binnenkort in de bioscoop. We konden jullie deze film niet onthouden! 

Waar gaat Love and Honor over?
Als de jonge soldaat Dalton (Austin Stowell) aan het front in Vietnam een brief van zijn vriendin krijgt waarin ze het uitmaakt, wil hij zo snel mogelijk naar huis. Zijn macho strijdmakker Mickey (Liam Hemsworth) heeft tijdens hun verlof wel zin in een trip en gaat met hem mee naar Amerika. De jongens denken als helden onthaald te worden, maar Jane (Aimee Teegarden) woont nu bij een groep anti-oorlogsactivisten en die moeten niks van de soldaten hebben. Om geaccepteerd te worden besluit Mickey te vertellen dat ze gevlucht zijn. Terwijl Dalton Jane smeekt bij hem terug te komen, verliest Mickey zijn hart aan de prachtige Candace (Teresa Palmer). Hun prille romance maakt het niet makkelijker om toe te geven dat ze volgende week terug moeten naar de oorlog...

Hoewel het verhaal over de oorlog erg interessant is, kijken we toch vooral uit naar de romance tussen de karakters van Liam Hemsworth en Teresa Palmer. The Notebook hebben we inmiddels al meerdere keren met onze vriendinnen gezien, dus maar goed ook dat er weer een nieuwe film is om bij weg te zwijmelen. 

Ook leuk: de film speelt zich eind jaren 60 af, waar ze zich in hippie- en bohemienstijl kleden. Zo kun je ook inspiratie opdoen voor je zomergarderobe. 

Bekijk hieronder de trailer:

Love and Honor draait vanaf 4 juli in de bioscoop. 

Kijk jij ook zo uit naar Love and Honor (of in ieder geval naar hottie Liam Hemsworth ;-))?