Restyle je kleding!

Fashion door Redactie

Weet je gewoon niet meer wat je aan moet trekken en ben je toe aan een nieuwe garderobe? Restyle dan je kleding! Zo heb je toch, zonder veel geld uit te hoeven geven, leuke kleding. Ideaal voor als je even geen geld hebt om te shoppen en toch in nieuwe kleding wilt lopen.

kleding
bron: spoki.tv.net.Iv

♥ Creëer nieuwe looks
Allereerst is het handig als je weet wat je precies in je kast hebt hangen. Orden dan ook alles soort bij soort. Dus vestjes bij vestjes en jurkjes bij jurkjes. Daarna zou je de verschillende categorieën nog op kleur kunnen sorteren voor een duidelijk overzicht. Heb je dit gedaan? Dan kun je aan de slag met het creëren van nieuwe looks. Wat past leuk bij elkaar? Heb je dat vestje altijd op datzelfde truitje? Kijk dan eens of je het met iets anders kunt combineren. Wie weet creëer je zo we een hele nieuwe look!  

♥ Geef je look een andere draai met accessoires
Maak je look ook helemaal anders met de juiste accessoires. Accessoires kunnen enorm veel voor jouw outfit betekenen en je hebt meteen een andere look. Zo kun je al veel aan een outfit veranderen met een mooie statement ketting of leuke armbandjes. 

ketting
bron: Tumblr

♥ Verf je kleding
Ben je een item helemaal zat, maar is het nog wel mooi en zit het goed? Dan kun je het item restylen door het een andere kleurtje te geven met kledingverf! Je kunt kledingverf kopen bij de meeste drogisterijen. Je kunt het beste voor de wasmachineverf van Dylon gaan. Andere verfsoorten blijven nog lang afgeven. Volg altijd de voorschriften op de verpakking. Een belangrijke tip is dat je ervoor moet zorgen dat je kledingstuk van katoen of van ander natuurlijk materiaal is. Was het item altijd van tevoren en ga ervan uit dat de naden niet meekleuren. Op de gebruiksaanwijzing van Dylon staat dat je na het verven het item eerst nog een keer gewoon moet wassen en daarna dien je een kopje bleekwater in de wasmachine te doen en deze nog een keer (leeg) te laten draaien. Zo zijn alle verfresten er weer uit en kun je gerust andere kleding wassen zonder dat deze ook verkleuren. 

jeans
bron: pinger.pl

♥ Pimp je jeans
Heb je een jeans, maar ben je die helemaal zat? Pimp hem dan! Bleek je jeans of maak een ripped jeans met gaten. Zo heb je een totaal nieuwe spijkerbroek en kun je weer nieuwe looks creëren. Je kunt jouw jeans natuurlijk ook nog slijten met schuurpapier of kleuren.  

Bekijk hier het filmpje voor de techniek van een ripped jeans 

Wat zijn jouw tips om kleding te restylen?

Bedankt voor de tip YanYan!

Pin jouw outfits in Pinbook