Win: Make-up pakketten van BE Creative Make Up [afgelopen]

Winnen door Redactie

Vanaf 1 juni kun je bij ICI PARIS XL terecht voor een nieuw make-upmerk dat exclusief bij ICI PARIS XL verkrijgbaar is; BE Creative Make Up. Voor alle vrouwen die willen spelen met make-up, omdat ze zich vrij willen voelen. Vrij om hun eigen emoties te creëren en vrij om te spelen met trends. Om het nieuwe merk van ICI PARIS XL te vieren, mogen wij een aantal fantastische pakketten van Be Creative Make Up weggeven!

BE Creative Make Up is het eerste complete, professionele make-up assortiment dat hightech formules en supermodern design biedt voor een betaalbare prijs. In het assortiment zitten 27 verschillende producten die allemaal exclusief te koop zijn bij ICI PARIS XL.

Nog een make-upmerk? Is dat nodig? Jup! Professionele make-up wordt normaal gesproken niet zomaar bij een parfummerie als ICI PARIS XL aan consumenten verkocht. Daarnaast is de make-up heel goed betaalbaar. BE Creative Make Up  is een merk dat hoge kwaliteit make-up verkoopt, maar voor een betaalbare prijs. Professionele make-up wordt zo voor iedereen toegankelijk.

De verpakkingen van de make-up van BE Creative zien er allemaal heel stylish uit. Mat zwart, met een simpel zwart logo. Wij worden zeer hebberig bij het zien van de foto's..

Maar niet alleen de verpakkingen zien er goed uit, de formules die in de producten gebruikt zijn, zijn zeer hoogwaardig. Het zijn allemaal langhoudende formules zonder parabenen en fenoxyethanol. Daarnaast is het pigment in de poeders van hoge kwaliteit. Dit maakt een intense make-uplook mogelijk.

BE Creative Make Up heeft 4 geboden:
 Embrace the new 
♥ You are wonderfully unique
♥ Make trends your own
♥ Express yourself with make-up

Om het nieuwe make-upmerk te vieren, mogen wij het volgende weggeven:

Eerste prijs: BE Treatment
Tweede prijs: BE Make-uppakket groot
Derde prijs: BE Make-uppakket klein

Om kans te maken op één van de pakketten moet je nog wel eventjes iets doen..

Met BE Creative Make Up kunnen vrouwen zijn wie ze willen zijn, eruitzien hoe ze er willen uitzien. En dit kan elke dag anders zijn. Kort samengevat, Who do you want to BE today?

Aan jullie de vraag... Who do you want to Be today?

Geef in onderstaand tekstvak antwoord op de vraag, vul de zin 'Today I am .......' aan..

Voorbeelden van antwoorden zijn bijvoorbeeld:

Today I am Brave
Today I am Fierce
Today I am Famous
Today I am a Star 

De meest creatieve inzendingen winnen één van de mooie prijzen! 

Dus log snel in op je Girlsceneprofiel, vertel wie jij vandaag wil zijn en vergeet ook vooral je adresgegevens niet!


 

Who do you want to BE today?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.


Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Heel veel succes dames!