News

Amanda Bynes drama gaat door..

Het gaat niet goed met Amanda Bynes. Onderging ze eerst al een drastische metamorfose inclusief neusverbouwing en piercings in beide wangen, afgelopen week werd ze gearresteerd op verdenking van drugs. En om Amanda's weekend compleet te maken, begon ze een twitterfight met niemand minder dan Rihanna..

Amanda kennen we natuurlijk allemaal uit films als 'Hairspray' 'Easy A' en 'What A Girl Wants', maar als je de foto's van Actrice Amanda vergelijkt met het hoopje ellende dat Amanda nu is, is het erg moeilijk in te denken dat de twee één en dezelfde persoon zijn.

Vorig jaar kondigde Amanda na een breed in de media uitgemete verkeersincident al aan dat ze ging stoppen met acteren. Amanda ging het proberen als mode ontwerpster en verhuisde van Los Angeles naar New York. Daar hielden de problemen echter niet op voor Amanda. Haar uiterlijk onderging niet alleen drastische metamorfose, haar leven ging ook snel bergafwaards. Via Twitter hield Amanda de gemoederen hoog. 


Amanda Bynes op vrijdagavond bij een rechtbank in New York, Bron: Reporters

Afgelopen donderdagavond werd Amanda gearresteerd in haar appartementencomplex in New York. Amanda zou een joint gerookt hebben in de lobby en vervolgens haar waterpijp uit het raam van haar appartement op de 36ste verdieping gegooid hebben. Amanda werd gearresteerd en moest de volgende dag voorkomen in de rechtbank. Daar sprak ze alle geruchten tegen en Amanda werd daarom vrijgelaten.

En terwijl Amanda tegenspreekt dat ze drugs gebruikt, denken haar buren dat ze zelfs veel gevaarlijkere drugs gebruikt dan wiet. Haar buren vertellen aan People Magazine dat Amanda de ene keer op Louboutins door het gebouw loopt, helemaal opgedirkt, maar wel met zelftanning lotion strepen over haar hele lichaam, een volgende keer loopt ze in jogging broek en op teenslippers alsof ze onder een brug woont. Daarnaast staart ze iedereen met een verwarde lege blik aan. Volgens de buren is het duidelijk dat er iets écht niet in orde is met Amanda.

En wij denken hetzelfde.. Waarom anders zou je vanuit het niets, zonder enkele aanleiding, een twittergevecht beginnen met Rihanna? 

Rihanna reageerde niet veel later op de gemene tweets..

Waarop Amanda weer reageerde met…

Omdat Amanda Bynes nog geen gevaar voor haar omgeving zou zijn, kan ze nog niet gedwongen opgenomen worden. Iets wat Amanda's ouders naar verluid wel graag zouden willen. Zes jaar geleden werd Britney Spears ook door haar ouders voor haar eigen veiligheid in Rehab gestopt, de ouders van Amanda zouden dat ook graag voor Amanda willen. Maar helaas voor Amanda's ouders, daarvoor moet Amanda nog net iets meer doordraaien.

Wij hopen dat het niet zover komt natuurlijk. Het is duidelijk dat er iets niet helemaal goed is met Amanda en we hopen dat ze daar snel genoeg zelf achterkomt en zichzelf laat helpen. Voordat ze de volgende celebrity is die op 27-jarige leeftijd het leven verlaat.

Bronnen: Ohnotheydidnt, People Magazine, Reporters

Must reads 👀