Beauty

Video: Girlscene test Braun Silk-épil Skin Spa

Een paar weken geleden konden jullie de review van onze collega Claartje over de Braun Silk-épil al lezen op Girlscene, vandaag laten we jullie graag een filmpje zien waarin we de Silk-épil Skin Spa gebruiken. Redactrice Annemerel is samen met een vriendinnetje aan de slag gegaan en hebben de test op video vastgelegd. Kijk mee!

Wauw! De Braun Silk-épil pakt écht ieder haartje! Doordat we van tevoren gescrubd hebben met de borstel, zijn de haartjes niet alleen makkelijker te 'pakken', onze benen voelen heerlijk verzorgd aan. De borstel met microbewegingen verzorgt de huid tot wel 4x beter dan een normale scrub. Het scrubben zorgt voor vernieuwing van het huidoppervlak en kan dus ook heel goed gebruikt worden zonder eerst de huid te epileren.

Het epileren gaat hartstikke goed. Onder de kraan voel je het een stuk minder. Voel je het? Dat ligt aan de hoogte van je pijngrens, maar het is absoluut uit te houden, ook voor mensen met een lage pijngrens. De nieuwe Silk-épil 7 heeft wel 40 kleine pincetjes die zelfs de kleinste haartjes (0,5mm) verwijdert.

Wij zijn meer dan tevreden!

De Braun Silk-épil Skin Spa is onder andere te koop bij Bol.com voor 169,95.

Must reads 👀