Fashion

DIY: Chanel inspired pearl sunglasses

Er staan veel zonnebrillen op onze wishlist, maar de meesten zijn behoorlijk prijzig. De kans op een Chanel zonnebril hebben we allang opgegeven. Maar wist je dat je heel makkelijk Chanel inspired sunglasses kunt maken? Zo heb je toch nog die droomzonnebril! Kijk snel verder om te lezen wat je moet doen. 

Mevrouw Coco Chanel zei ooit “the best things in life are for free, the second best are very expensive”… and damn she’s right!  Voor 400 euro is deze limited edition zonnebril van Chanel voor jou. Maar voor minder dan 10 euro heb je een zelfgemaakte versie die (ik geef het toe) niet helemaal hetzelfde is, maar toch een goed alternatief!

 

Wat je nodig hebt:
Plakparels
Een zonnebril (de mijne is van The Sting)
Lijm (optioneel)
 
Zoek een goedkope zonnebril dat vanboven breed genoeg is om parels op te plakken. Ik heb gekozen voor een bruingevlekte zonnebril van The Sting.
 
Neem je plakparels in de aanslag en plak ze op de bovenkant van de bril op het randje. Deze plakparels beschikken reeds over een plakkerige onderkant. Je hoeft de parels dus gewoon stevig aan te drukken en ze zitten dan goed vast. Je vindt ze in een hobbywinkel, maar ook gewoon in de Action. Daar heb je ze zelfs in verschillende kleuren, dus keuze te over ;)!
Ben je er toch niet van overtuigd dat de parels blijven plakken op de bril, doe dan wat lijm om de onderkant van de parels. Dit doe je best met een tandenstoker om preciezer te kunnen werken.
Als de rand helemaal bedekt is met parels is je zonnebril klaar. You're ready to go!
Ga jij deze DIY maken?
 
Bedankt voor deze DIY, Luana
LOVE dit artikel
18 meiden hebben deze blog geloved