Fashion

De nieuwe collectie van Second Female!

Ken jij Second Female al? Dit Deense merk maakt feminine fashion voor een betaalbare prijs. De herfst '13 collectie is enerzijds geïnspireerd op de minimalistische look, maar er zijn ook vrouwelijke en barokke invloeden te zien in de ontwerpen. Benieuwd naar de collectie? Kijk dan snel verder! 

Helaas is de lente, het zonnetje en de warmte momenteel nog ver te zoeken! De zwierige zomerjurkjes en zomerse stappers moeten we dieptreurend nog in onze kast laten staan… Vandaar dat het kijken naar de nieuwe herfst-wintercollecties nog helemaal niet zo vreemd is. De kenmerken voor de herfst'13 collectie van Second Female zijn grafische prints. Denk aan ruitpatronen, voornamelijk uitgevoerd in zwart, wit en grijs. Daarnaast komen er verschillende tinten blauw, paars, bordeaux en donkergroen voor in de collectie. Opvallend zijn stoere breisels en afwerkingen met leer. De items uit de nieuwe collectie zijn eindelioos te combineren. 

De interessante mix van stijlen maakt dat het een verrassende collectie is waarin alle musthave trends voor dit seizoen vertegenwoordigd zijn. 

De items van Second Female zijn online te bestellen en te koop in hun winkel op Prinsengracht 417-419 in Amsterdam. 

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Second Female?

Must reads 👀