Fashion

Vintage items kopen vanuit je luie stoel!

Huh, vintage kleding online kopen? Ja, dat kan! Voor degenen die 'De 9 Straatjes' doorspitten naar vintage items, maar nooit wat vinden is Poppy's Parade echt een uitkomst. Deze online fashionshop zet allemaal leuke vintage items voor je op een rij en je kunt ze gewoon bestellen vanuit je luie stoel!

Poppy's Parade werd in 2011 opgericht door de zussen Eva, Marre en Rosa. Ze hebben het bedrijf naar hun Indische oma Pop vernoemd. Zij was een echte inspiratiebron voor de zusjes.

In de webshop zijn unieke vintage items, maar ook nieuwe kleding en accessoires te koop. Door de eigenzinnige en persoonlijke styling krijg je een goed beeld van hoe je vintage kunt combineren met leuke nieuwe stukken. 

De items zijn niet per se goedkoop, maar zeker niet duur voor vintage begrippen! De meeste prijzen liggen tussen de 20 en 30 euro. 

De items van Poppy's Parade zijn te koop op de website, maar ook op hun Facebookpagina waar ze elke dag nieuwe items op plaatsen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt ;-).

Wat vind jij van Poppy's Parade? Vind je het ook een uitkomst? Of ga je liever zelf op zoek? 

LOVE dit artikel
9 meiden hebben deze blog geloved