News

Shockerend! Baas Abercrombie & Fitch wil alleen populaire mensen in zijn kleding!

272

Abercrombie & Fitch, bij jullie allen vast wel bekend. Een paar maanden geleden nog, opende de eerste A&F winkel in onze hoofdstad. De winkel staat bekend om zijn typisch Amerikaanse kleding en de knappe mannen die in hun blote bast in de winkels staan. De winkel is een attractie voor veel meiden, maar Mike Jeffries CEO van Abercrombie & Fitch wil niet dat al die meiden zijn kleding passen.

Mike Jeffries wil namelijk alleen dat de populaire kinderen op school in Abercrombie & Fitch rondlopen. De jongens uit het football team en hun cheerleader vriendinnetjes dus zeg maar.

Toen Mike Jeffries gevraagd werd waarom hij geen kleding ontwerpt voor meiden met een grotere maat dan maat 40/L antwoordde hij het volgende:

“Op iedere school heb je de coole en populaire kinderen en dan heb je de niet zo coole kinderen. Wij richten ons op de coole kinderen. We richten ons op de aantrekkelijke all-American jongeren met een fantastische houding en met heel veel vrienden. Heel veel mensen behoren onze kleding niet te dragen, de kleding is niet bestemd voor hen. Zijn we exclusief? Absoluut!

Daarom hebben we knappe mensen in dienst in onze winkels. Want knappe mensen trekken andere knappe mensen aan en we willen ons richten op knappe en coole mensen. We richten ons op niemand anders dan op deze groep jongeren.”

Dat zijn nogal heftige uitspraken van Meneer Jeffries, wij zijn er zelf een beetje van geschrokken en we staan ook niet helemaal (zeg maar helemaal niet) achter zijn uitspraken.

Wat vind jij van de uitspraken van de CEO van Abercrombie & Fitch? 

Bronnen: AD / Instagram / The Gloss

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved